*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> food >> appetizers

Foolproof Guacamole

Ingrediënten:

 • 2 rijpe avocado's
 • 2-3 knoflookteentjes
 • 1/2 lime
 • zout
 • koriander (optioneel)
 • serveerschaal, bij voorkeur met deksel

  De meest cruciale stap om dit recept is het selecteren van een hoogwaardig avocado. Ze moeten iets opleveren om aan te raken, maar stevig nog steeds. Ik heb ontdekt dat consequent het kopen van dezelfde bron waaruit ik lekker heb gekocht en goed gerijpte vrucht is de beste tactiek.

  Snijd de avocado in de lengte. De avocado pit kan gemakkelijk worden verwijderd door het inbedden van het mes in het met een zorgvuldige hacking beweging en het opheffen van de put. Zelfs bij het kopen van de meest verse bronnen zijn niet alle avocado's even gemaakt. Zodra u gesneden in de avocado, als sommige van de avocado vlees is vezelig, doorweven met bruinachtige draden, weggesneden deze gedeelten en weggooien, omdat het bitter zal zijn. Dan, met een grote lepel, schep de binnenkant van de avocado in een kom. Royaal zout en knijp het sap van een halve limoen in de kom.

  Mince gepelde teentjes knoflook zo fijn mogelijk zonder breken of kneuzen van de knoflook en voeg toe aan de avocado. De aantrekkingskracht van dit recept is zijn zware knoflook smaak, maar als je vind het te garlicky, kunt u de hoeveelheid te verminderen.

  Met behulp van een vork, pureer het mengsel tot meestal glad, mengen in de knoflook.

  Taste beoordelen of meer zout noodzakelijk die verschilt volgens de individuele smaak en kwaliteit van avocado. Te weinig zout zal de guacamole saai te verlaten.

  Indien gewenst, fijn gehakt en voeg naar smaak koriander. Koriander heeft een unieke smaak dat niet iedereen vindt verheugend.

  Dek af en chill voor een uur of twee voor het opdienen de ideale combinatie van smaken.

  Avocado bruine ze oxideren, zodat het verzegelen van uw guacamole strak zal helpen om het te bewaren. Het limoensap hindert oxidatie, maar zal niet helemaal voorkomen.

  Serveer met tortilla chips. Als u de andere helft van de limoen, adviseer ik te gebruiken als garnering margarita voor een feestelijke happy hour.

 • Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,http://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.