*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> health >> mental health

Elimineren Kinderen & amp; # 039; s Nightmares Door Dream Analysis

nachtmerries en slechte dromen zijn waarschuwingen van de onbewuste geest dat onze dromen produceert om onze onwetende geweten gestuurd. Ze zijn alarmen die proberen om psychische aandoeningen te voorkomen, of ons helpen voorkomen dat ernstige fouten.

Dit betekent dat de nachtmerries van uw kinderen niet worden veroorzaakt door hun angsten of door externe stimuli. Hun nachtmerries meestal geven hun problemen op het accepteren van de veranderingen in hun lichaam veroorzaakt door de vervaldag omdat ze worden beïnvloed door de negatieve elementen van hun persoonlijkheid.

Om duidelijk inzicht in de betekenis van de nachtmerries van uw kinderen u moet betrekking hebben wat er gebeurt met hun leven om de betekenis van de droom symbolen die in hun dromen.

U zult al hun psychische problemen begrijpen als je de betekenis van hun dromen zullen analyseren. Je zult in staat om mogelijke psychische aandoeningen die een bedreiging vormen voor hun toekomst te diagnosticeren, en hen te helpen depressie en neurose voorkomen. Andere tijden die u zult begrijpen dat ze niet accepteren van de werkelijkheid, vooral als u gaat scheiden of iets zo slecht als de scheiding van hun ouders wordt ze zorgwekkend.

De onbewuste geest die waarschuwingen stuurt naar alle dromers in de vorm nachtmerries, stuurt ook kinderen droomt dat werken als psychotherapie.

Dankzij de wetenschappelijke methode van droominterpretatie die juist interpreteert de betekenis van alle dromen, je hebt vandaag heel duidelijke uitleg over hoe om al uw problemen al droom lossen berichten. U begrijpt meteen het onbewuste begeleiding door simpelweg te vertalen droombeelden in woorden.

Dreams vormen een voortdurende bron van communicatie. Je moet veel uitleg over de oorzaken van je nachtmerries in uw follow dromen. Uw kinderen zullen dezelfde kans om hun nachtmerries met latere droom followups en begrijpen.

U moet uw kinderen vertellen om aandacht te besteden aan hun dromen en schrijf ze zodra ze wakker beneden. Als uw kinderen zijn klein, je hebt hun dromen op te schrijven voor hen.

Als u de droom taal heb je een directe communicatie met de onbewuste geest te leren. Je zult niet alleen gemakkelijk de betekenis van dromen van uw kinderen te begrijpen; vindt u informatie over hun geestelijke gezondheid in uw eigen dromen te hebben. Daarom is het faciliteren van een beter begrip van hun psyche.

De onbewuste geest is onze natuurlijke arts. De belangrijkste functie is om uw geest

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,http://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.