*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> money >> personal finance

Hoe kunt u uw Credit Met deze nuttige Advice

Reparatie

Reparatie van uw krediet met deze nuttige adviezen

Zoals veel mensen uiteindelijk uit te vinden, is het zeer eenvoudig in de greep van een slechte credit score te vallen. Zelfs het missen van een paar van uw maandelijkse betalingen kunt uw naam wenden tot modder in de ogen van een schuldeiser. Maar het hebben van slecht krediet hoeft niet het einde van de wereld. Gelukkig voor jou, er zijn vele stappen die u kunt nemen om dit te bevestigen. Neem de tijd en rekening houden met de informatie hier.

Voordat u begint op uw reis naar uw krediet te repareren, neem de tijd om te werken aan een strategie voor de toekomst. Stel doelen om uw krediet te herstellen en waar u kunt knippen uw uitgaven. U moet uw leningen en financiering te regelen om te voorkomen dat je neergehaald weer aan uw krediet.

Open een doorlopende lijn van het krediet. U moet een creditcard of zelfs twee van hen te openen. Als je credit cards in collecties je kan hebben om een ​​beveiligde credit card te openen. Moet je een storting in om een ​​creditcard met hun bedrijf te maken hebben.

Maak een begroting. Gaan door al uw rekeningen en erachter te komen hoeveel je nodig hebt om uit te betalen elke maand voor de facturen. Account voor elke cent om een ​​nauwkeurig beeld van wat je dan hebt verlaten krijgen. U moet dan gaan betalen op oude schulden met het geld dat je dan hebt verlaten.

Doe niet dichtbij dat je rekening hebt sinds het verlaten van de middelbare school, het doet wonderen voor uw credit verslag gehad. Lenders hou gevestigde credit rekeningen en ze zijn zeer gerangschikt. Als de kaart verandert de rente op u, contact met hen opnemen om te zien of er iets kan worden uitgewerkt. Als een lange termijn klant ze bereid om samen met u.

Het verkrijgen van een nieuwe creditcard kan een geweldige manier om uw krediet te verbeteren en te bewijzen aan de schuldeisers dat u nu in staat om het betalen van uw rekeningen op tijd te zijn. Echter, veel mensen met een slechte krediet zijn terughoudend over het aanvragen van een nieuwe creditcard uit angst dat hun aanvragen worden geweigerd. Als u een van deze mensen, moet je verder gaan en toch van toepassing. Krijgen ontkende zal uw krediet geen kwaad.

Met de werkgelegenheid op een all-time low, kan je jezelf te vallen achter op de betalingen voor de eerste keer in je leven. Als uw credit score een belangrijke duik heeft genomen als gevolg van een verlies van baan, wanhoop niet voor krediet reparatie mogel

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,http://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.