*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> money >> personal finance

De Waarheid te betalen Off Schuld van de Creditcard en Rebuilding Persoonlijke Credit: Part II

De aflossing van de schuld kan tijdrovend en frustrerend zijn, vooral wanneer de financiën zijn laag. De beloningen van het wissen van je naam en de wederopbouw van krediet het vertrouwen te maken van de strijd de moeite waard. In het vorige artikel waren er vier belangrijke dingen te leiden en voor het maken van afspraken om te betalen op de schuld â € "in contact blijven met de schuldeiser (s), houd nauwkeurige notities, organiseren papierwerk en facturen, en beginnen om geld terug in besparingen te behouden. Nu is het tijd om contact met iedere schuldeiser en het opzetten van betalingsregelingen.

Het snijden van de Deal

Beheer van de schuld bedrijven zullen werken met uw schuldeisers om een ​​lager loon-off balans en de rente te onderhandelen, maar ook Asa verzamelen en uw betalingen voor jou. Dit alles komt met een vergoeding en kan soms oplopen tot een aanzienlijk bedrag.

Waarom zetten $ 1000 schuld in een $ 2.000 aansprakelijkheid? U kunt dit bedrag besparen door direct contact opnemen met de schuldeisers en gebruik de besparingen te betalen uit de schuld. Alleen kunt u het gesprek over de vraag of je een extern bureau zou moeten gebruiken om u te helpen maken. Houd in gedachten dat uw schuldeisers nog steeds toe laat kosten, extra kosten, en zelfs nemen u mee naar de rechter bij gebrek aan betaling, ook al is een agentschap werkt op uw rekening.

Wanneer u klaar bent om te noemen zijn schuldeiser, de volgende suggesties:

  • Ken de hoeveelheid â € verschuldigde "Tijd te trekken uit die map eerder hebt gemaakt. Met het oog op een lager schikkingsbedrag onderhandelen, moet u het huidige evenwicht weten. Schuldeisers kunnen bieden aan de schuldbedrag te verminderen met 25% als betalingsregelingen de dag van het gesprek worden gemaakt. Het verschuldigde bedrag zal de bal park bedragen circa onderhandelen
  • het maximale bedrag dat u kunt een pay geven.
    Know € "U heeft gereserveerd geld, maar niet genoeg om het gehele verschuldigde bedrag te dekken. Als op alle vermijdbare, niet onderhandelen over de hoeveelheid die je kunt veroorloven. Zodra u akkoord met een bedrag, wordt de betaling naar verwachting op tijd. Sancties en gevolgen zijn aanstaande aan die beloven te betalen en de standaard, vooral na clementie.
  • Stel een budget â € "De meeste schuldeisers kunnen bieden aan de rekening te verdelen in drie opeenvolgende betalingen uitgekeerd meer dan drie maanden. Deze betalingen zijn meestal direct opgesteld vanu

    Page   <<       [1] [2] [3] >>
  • Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,http://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.