*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> style >> skin care

Cure For Acne Tijdens Pregnancy

Familieleden, vrienden en buren zijn vaak gehoord complimenteren een aanstaande moeder voor haar stralende huid. Maar er zijn sommige vrouwen, die het slachtoffer van acne en puistjes tijdens de zwangerschap te worden, buiten beschouwing laten van een stralende huid. Er zijn altijd een hoge kans dat een zwangere vrouw kunnen last hebben van een aanval van acne, zelfs als ze nooit had last van het als een adolescent of een volwassene. En het kan nog erger voor de rest, die al lijden waren van acne worden.
Er zijn twee belangrijke redenen achter deze plotselinge uitbraak van acne en puistjes. Een daarvan is de hormonale veranderingen een vrouw doorloopt tijdens de zwangerschap. Het lichaam releases progesteron hormonen die de talgklieren activeren. Hierdoor wordt een olieachtige stof bekend als sebum geproduceerd die leidt tot acne en puistjes. Een andere reden is het lichaam begint te behouden meer vocht tijdens de zwangerschap. Deze vloeistof bevat giftige stoffen die weer leiden tot acne.
Een aanstaande moeder kan lichte, matige of zelfs ernstige acne te krijgen tijdens de zwangerschap. Typisch kan een vrouw cysten, puistjes en mee-eters op het gezicht, hals en soms zelfs op het lichaam te ontwikkelen. In het algemeen blijkt in het eerste trimester en verdwijnt op het moment dat de trimester eindigt. Maar in sommige gevallen de acne blijft gedurende de gehele zwangerschap.
De eerste stap op weg naar behandeling van acne tijdens de zwangerschap is overleg met uw arts. Het kan uw arts, gynaecoloog of een dermatoloog te zijn, maar te raadplegen voordat u een behandeling te starten. Tijdens de zwangerschap kunnen bepaalde orale geneesmiddelen en bijwerkingen veroorzaken. Geloof niet in advertenties die beweren dat het veilig is om te worden gebruikt door zwangere vrouwen. Met behulp van over de toonbank producten zonder raadpleging van een arts kan leiden tot complicaties. Daarom, in plaats van later spijt, is het het beste voorzichtig zijn met de keuzes die je maakt tijdens zo'n gevoelig moment.
Behandeling van acne producten, zoals toners, moisturizers en reinigingsmiddelen die botanische ingrediënten zoals tea tree olie bevatten, toverhazelaar extract, kamille-extract en groene thee-extract zijn zeer goed te gebruiken. Als u uzelf wilt verwennen met een gezichtsmasker dan kiezen voor degenen die rijk zijn aan mineralen die een kalmerende en verzachtende werking op de huid hebben, zijn.
Gezond te eten tijdens de zwangerschap, omda

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,http://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.