*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> holidays >> weddings

Waarom krijgen mensen Married

Perhaps wanneer u en uw partner zijn op gespannen voet met elkaar, je hebt jezelf vroeg: "Waarom heb ik ooit trouwen?" Er zijn waarschijnlijk vele mogelijke redenen, maar één is dat je achoice had bij de beslissing om te trouwen of niet marry.Throughout cultuurgeschiedenis, dit een vrij recente ontwikkeling. De oorsprong van de binnenlandse man-vrouw relatie was gebaseerd op de overleving. De soort kan het best overleven als de man bleef de jager en de vrouw bleef thuis, verhoogde de kinderen en de neiging van de gewassen, een zuiver economische arrangement.

Later, huwelijken werden geregeld door de ouders bij de geboorte. Dit werd ontworpen, voor een deel, aan de clan te verzekeren bleef intact.A variant van dit was om te voorkomen dat jongeren trouwen buiten de clan. Aan de andere kant, als er wrijving tussen twee stammen, de hoofden van beide zou een huwelijk tussen een lid van elke regelen om de banden tussen hen te versterken en verzekeren peace.Royal families in Europa blijven deze praktijk vandaag door het bevorderen van huwelijken tussen royalty van andere countries.

In sommige primitieve culturen dochters werden geruild voor potentiële bruidegoms. De meer aantrekkelijke vrouwen waard waren meer koeien dan minder aantrekkelijk ones.In sommige delen van Afrika, kunnen vrouwen nog steeds worden gekocht als slaven. En de mensen van belang kan veel wives.In hebben al deze voorbeelden, de deelnemers had weinig of geen keuze van een huwelijkspartner. Toen ze dat deden, hadden ze weinig kansen om uit te kiezen.

Op een bepaald moment hoeveel prinsen en hoeveel prinsessen zijn beschikbaar? Toen de industriële revolutie heeft plaatsgevonden, de mores van de beschaafde wereld had drastische veranderingen. Was een toenemend aantal manieren om het maken van een leven, en in het leven van hun lives.Love vervangen verplichting als een prelude op het huwelijk. Mensen werden verwacht om verliefd te worden en leven nog lang en gelukkig. Maar omdat niemand weet wat liefde is, de taak wordt het heel verwarrend. Seks is vaak verward met liefde.

Daarom, wanneer de ene partij zegt: "Laten we de liefde, is hij /zij het over liefde of seks? Toen de puriteinen overnam, was het makkelijker. Seks voor het huwelijk was taboe. Daarom is de enige manier waarop je kon seks hebben zonder je schuldig te voelen was om te trouwen. Als een vrouw echt wilde trouwen, kon ze haar maagdelijkheid te behouden tot aan haar vriend afgesproken. Dan in de huwelijksgeloften, uitgevoerd voor God e

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.