*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> holidays >> weddings

Wil Nabijheid? ~ Vermijd deze 11 Intimiteit Killers

As mensen, we hebben allemaal een aangeboren behoefte dicht bij iemand te zijn. Maar soms is het heel wat we willen is het tegenovergestelde van wat we hebben. Sommigen van ons onbewust saboteren de relaties die we willen vanwege onze angst voor intimiteit. Soms zijn we onbewust en ongewild uit elkaar drijven omdat ons onvermogen om deel te nemen in de delicate dans van intimiteit. Anderen te vermijden intimiteit helemaal omdat de pijn van mislukkingen in het verleden is te great.Intimacy, fysieke en emotionele nabijheid, is het moeilijk om onze weg te navigeren.

Het duurt vaardigheid, het harde werk en toewijding. Ik wou dat ik kon vertellen het is makkelijk als je eenmaal weet hoe. Echte intimiteit is moeilijk te bereiken, maar wie zegt dat de beste cadeaus zijn eenvoudig te verkrijgen? In alle eerlijkheid, ik ben zeker geen expert over hoe te onderhouden en te koesteren nabijheid, maar ik heb 11 dingen die zeker intimiteit zal doden in een relationship.Dishonesty en SilenceIntimacy vereist eerlijkheid en openheid geleerd. Het duurt maar een leugen om het vertrouwen in een relatie te vernietigen.

Om dicht bij iemand te zijn, moeten we in staat zijn om te delen wat waar en echt over ons is. En we moeten bereid zijn om de waarheid van iemand anders horen. Soms denken we dat het beste is om niet iets te zeggen helemaal als dat betekent dat het kan onze partner kwetsen. Dus we in stilte op te hangen aan onze waarheid of delen onze waarheid met de verkeerde mensen. Als we dit doen, is er geen mogelijkheid om de relatie te groeien met integrity.Lack van TrustSometimes er geen oneerlijkheid in de relatie, maar nog steeds een gebrek aan vertrouwen bestaat.

Misschien gezond vertrouwen is nooit een deel van je leven, of misschien een pijnlijke gebeurtenis in het leven is uw vermogen om te vertrouwen gebroken. Een persoon moet genezen van hun verleden en baseren hun beslissing om iemand op de huidige acties van een persoon te vertrouwen. Achten mensen betrouwbaar totdat bewezen otherwise.Desire om PeopleTrue intimiteit Change noodzakelijk acceptatie. Met acceptatie van jezelf en je partner is een krachtige indicator van de liefde. Het betekent niet dat je alles wilt, maar je moet laten gaan van de noodzaak om een ​​andere persoon te veranderen.

Wanneer we missen de aanvaarding van de kwaliteiten van een andere persoon, onze neiging is om te controleren. Deze controle manifesteert zich in het afkeuren gevoelens en soms zelfs mensen onder druk te veranderen. Om dich

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.