*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> home >> home security

10 dingen na te denken over bij het overwegen van Frontpage Web Hosting

10 Wat te denken bij het overwegen van Frontpage Web HostingIts niet moeilijk om Frontpage Web Hosting vinden. Gewoon een Google-zoekopdracht en je bent waarschijnlijk honderden sites die zij bieden vinden. Maar er zijn enkele dingen die u zult willen zoeken en consider.1) Welke versie van Frontpage gebruikt u? Dit is belangrijk omdat Frontpage functies worden uitgevoerd door middel van het gebruik van de Frontpage extensies en die uitbreidingen zijn verschillend tussen elke versie.

Dus je zult moeten ervoor zorgen dat de Frontpage Host u selecteert ondersteunt de Frontpage extensies voor uw specifieke version.2) Heb je echt een site die Frontpage extensies ondersteunt nodig? Dit lijkt misschien vreemd, maar je zult merken dat er twee primaire hosting types; Linux en Windows gebaseerde. De Linux gebaseerde gastheren zijn over het algemeen een beetje goedkoper dan Windows-gebaseerde hosting. Als je niet van plan om te profiteren van de Frontpage extensies, en je bent alleen met behulp van Frontpage HTML-documenten te maken, dan reguliere Linux hosting zal fine.

3 doen) Dont gebruiken Frontpage Extensions als je echt niet hoeft te doen. Deze uitbreidingen zullen u de mogelijkheid om creatieve dingen (knipperende tekst, calanders, etc) die echt waarde dont toe te voegen aan uw website doen. Beschouw dit risico als Microsoft-updates zijn software, kunnen zij een Frontpage extensie te veranderen in een zodanige wijze dat uw website niet werken. Als dit gebeurt, zou u uw eigen webpagina te herschrijven met bijgewerkte verwijzingen naar extensies te laten werken again.

4) Is de host betrouwbaar? Er zijn letterlijk duizenden van Frontpage Web Hosting providers op de markt. Alles wat je nodig hebt om het opzetten van een webhost bedrijf is een Windows-gebaseerde server en een internetaansluiting. U, de thuisgebruikers, heb echt geen idee als de host betrouwbaar is of niet. Om deze reden, is het een goed idee om Frontpage hosting providers ratings te controleren voordat het maken van een selectie. Gebruik een dienst als: http: //www.webhostingratings.com/of https://www.hostcompare.com/showcases/frontpage.html5) Hoe lang ze willen dat je aan te melden voor? Meestal zal een webhost een maandelijks contract met de prijs breekt als je vooraf betalen voor langere termijnen. U moet niet gek zijn en kopen 5 jaar. 1 jaar zal doen. Ook samen met uw Frontpage hosting account, je gaat te hebben om een ​​domeinnaam te kopen. Over het algemeen heb ik dit doen door middel van hetzelfde bedrijf, maar je niet hoeft te doen op deze manier. Bijvoorbeeld, bij gelegenheid, een domeinnaam registrar genoemd RegisterFly bieden .info-domeinen voor slechts 0,60 per jaar.

Normaal gesproken zou je verwachten dat ongeveer $ 5,00 per jaar te betalen, dus dit is een grote korting. Ive kocht honderden domeinen door middel RegisterFly en ben erg blij met them.6) Heeft uw Frontpage webhost hebben een eenvoudige web front-end gebruiken voor het beheer van uw site? Dit maakt het veel gemakkelijker. U zult ongetwijfeld het creëren van een directory structuur, het uploaden van bestanden, het wijzigen van permissies, etc, terwijl u uw site te ontwikkelen. Het hebben van een handige web-based portal voor het beheer van deze veranderingen maakt dingen leuk.

7) Hoeveel e-mail accounts zal uw Frontpage webhost bieden? Normaal gesproken is dit een non-issue, maar als youre het opzetten van een website voor een bedrijf en ze moeten e-mailadressen om mee te gaan met hun web hosting service, dan youll willen dat genoeg e-mail te bevestigen adressen worden geleverd door de host . De laatste tijd, Ive merkte dit aantal gaat omhoog en omhoog en omhoog. Een paar jaar geleden, 5 e-mailadressen was normaal.

Nu, Ill krijgen honderden per domein (die ik nooit gebruik) 0,8) Hoeveel ruimte zal uw Frontpage webhost bieden? Nogmaals, is dit aantal gaat omhoog en omhoog en omhoog. Maar dont worden overrompeld. Zorg ervoor dat ze genoeg ruimte te bieden voor uw behoeften. Typisch, youll zie 100 MB of zo voor goedkopere accounts. Tenzij je een enorme database die een deel van uw site zal zijn, dit is over het algemeen meer dan enough.

9) Zal uw Frontpage Web Host zet een pet op van de hoeveelheid bandbreedte die u kunt consumeren? Als u verwacht veel bezoekers naar uw website, zorg ervoor dat uw hosting te bieden zal de bandbreedte leveren. Ik heb onlangs liep in een probleem met een van mijn rekeningen, omdat een grafisch intensieve pagina werd verwezen door een zeer populaire autoriteit site, ik verteerd mijn toegewezen bandbreedte voor de maand, in 2 dagen. Ze hield mijn rekening operaties, maar ik moest extra betalen voor de bandbreedte verbruik. Andere sites zijn uitgeschakeld door een te hoge bandbreedte consumption.

10) Ten slotte, zal uw Frontpage Web Host kunt u domeinnamen particulier registreren? Dit is een functie van Domein Registratie waar uw persoonlijke gegevens privé blijft. Wanneer iemand voert een Whois op uw domein, dan zouden ze de contactgegevens voor de webhost te zien. Dit is leuk als je van plan bent om te veel, veel sites te zetten en willen eventuele spam.I voorkomen zou zeggen dat het kiezen van een Frontpage Web Host is slechts iets moeilijker dan het kiezen van een Linux host.

Als je sommige van die review sites die ik hierboven vermeld, dan kunt u erop vertrouwen dat u zult het vinden van een Frontpage host die een uitstekende service te bieden aan u. U kunt meer over Frontpage Web vinden hier Hosting ->

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.