*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> money >> small business

Zakelijke creditcards voor You

Is zakelijke creditcard nuttig? 'Ja' -is het antwoord dat komt vrijwel onmiddellijk. Dat geldt in ieder geval voor de meeste bedrijven (vooral kleine bedrijven). Voordat we dieper in hoe zakelijke creditcards zijn behulpzaam, laten we proberen te begrijpen wat een zakelijke creditcard is. Simpel gezegd, een zakelijke creditcard is een creditcard die eigendom is van een bedrijf en niet een individu. Om dit beter te begrijpen, kun je gewoon tekenen een analogie tussen de zakelijke creditcards en zakelijke bankrekeningen, die in de naam van het bedrijf als goed.

Anders dan dat, zakelijke creditcards werken op vrijwel dezelfde manier als de persoonlijke credit cards; met een paar uitzonderingen. Deze uitzonderingen zijn in de vorm van flexibiliteit in de kredietlimiet, lage APRs en een aantal andere extra voordelen die beschikbaar zijn om alleen zakelijke creditcards. Zelfs van alleen dat, zakelijke creditcards lijken een goede propositie. Toch zou zakelijke creditcards aantrekkelijke zelfs zonder die voordelen, omdat het belangrijkste voordeel ligt elders.

De big-groot voordeel van een zakelijke creditcard wordt gerealiseerd op het gebied van zakelijke kosten boekhouding. Voor de meeste kleine bedrijven, zakelijke kosten boekhouding is een grote overhead. Met zakelijke creditcards, is dit zeer gemakkelijk te verhelpen - je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat u al uw zakelijke uitgaven van uw zakelijke creditcard en laat de persoonlijke uitgaven worden op de persoonlijke creditcard dwz scheiding van zakelijke en persoonlijke uitgaven is alles wat je nodig hebt Te doen.

Zodat de factuur voor uw zakelijke creditcard zal alle zakelijke uitgaven op te hebben en zou je niet nodig om alle verschillende rekeningen verzamelen en sorteren van de items uit uw persoonlijke creditcard rekening. De sleutel hier is om ervoor te zorgen dat u uw zakelijke creditcard gebruiken voor al uw zakelijke uitgaven (of zoveel als je kan). Bovendien, veel van de leveranciers zakelijke creditcard realiseren deze behoefte van kleine bedrijven en zelfs de zakelijke creditcard rekeningen te organiseren op een manier die de boekhoudkundige eisen van deze bedrijven voldoet.

Dus meestal, zullen ze de juiste groep de uitgaven aan de zakelijke creditcard wetsvoorstel om zakelijke kosten boekhouding te vergemakkelijken. In feite zijn sommige van de leveranciers van zakelijke creditcard naar een mate van het verstrekken van de rekeningen in een formaat dat kan worden gedownload en uitg

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.