*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> style >> clothing style

Dit jaar DC Skate Shoes

DC skate schoenen zijn gebouwd voor en skateboarden en snowboarden. De ongelooflijke technologie die in deze schoen werd gezet werd opgenomen hoge wrijving, zodat u de berg kan versnipperen met de veiligheid. Dit jaar DC skate schoenen hebben een gloednieuwe winter selectie om uit te kiezen. Er zijn 11 nieuwe killer DC skate schoenen. Ieder je voorbij zal staren je met afgunst deze koele oude school schoenen. Met de geweldige graphics en de opvallende felle kleuren zult u het gevoel alsof je de heerser van de wereld, terwijl het dragen van DC skate schoenen.

Sommige van de schoenen die ik leuk vind zijn de Gallent S SE met zijn levendige blauwe kleur en het materiaal van keuze Super Suede Plus het is een favoriet van het ras. Het volgende type heet de Premier S. Dit is de tweede keuze op de top vier schoenen. Het is een echte schaatser schoen. Met haar TPR teen bewaker en een broodnodige schokabsorberende hiel airbag zal ervoor zorgen dat u veilig en gratis op hetzelfde moment voelen. MANTECA 3 M S is de volgende keuze van de vier. Deze zijn allemaal voor kleur en creativiteit.

Met extreme weerstand tegen scheuren en krassen de zolen hebben een ongelooflijke grip. Deze schoenen zijn niet alleen voor de looks hebben ze functies zoals elastische tong houdt en hun versterkte bovenste helft maakt ze een geweldige DC skate shoe.Last, maar niet in het minst op de top vier is de SMITH 2,0 SSE dit pronken schoen is de nieuwste serie uit de pro skater Ryan Smith. Deze schoenen hebben een soort van verschoten look en komen in een effen kleur. De opties zijn zwarte of donkere chocolade.

Net als alle DC skate schoenen deze schoenen hebben een uitstekende cup zool constructie met een schuim opgevulde beller en de tong. Een beetje geschiedenis achter het bedrijf van de DC skate schoen: Deze leuke schoen bedrijf groeide van een gewone oude kleren fabriek naar een opmerkelijke actievolle atletiek bedrijf. En business is booming. De oprichters van de namen van deze historische plek zijn Ken Block en Damon Way. DC heeft altijd in de schoenenmode geduwd voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen.

Met ondersteuning door vele pro skaters zoals Rob Dyrdek, Danny Way en Colin McKay in de release van "The DC Video" toonde de adembenemende talent en aanbevolen Danny Way breken niet één maar 2 wereldrecords. In 2004 de eigenaars verkocht het bedrijf om Quicksilver voor een totaal van 84 miljoen dollar. Dat veel geld zou ongeveer 10 procent van Quicksilver's verkopen vandaag. Later bes

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.