*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> style >> clothing style

Waarom Nike begon Skate Shoes

As maken we inmiddels allemaal weten skateboarden was geen erkende soort toen het eerst begon, dat is wanneer de metalen wielen werden gemaakt. Dit was begrijpelijk eerst sinds alles wat men kon doen was roll naar voren op een skateboard en probeer niet naar beneden vallen. Om dezelfde reden al is niemand echt veel energie gestoken in de skate schoenen, dat de steun die de skateboarders nodig aangeboden. Zelfs niet Nike lastig gevallen met skateboarders totdat het werd een populaire sport die meer dan alleen tieners enjoyed.

It was tot ergens in de jaren 1980 dat een schoen bedrijven begonnen met het maken skate schoenen skate boarders richten. Zelfs dan Nike didnt Nike skate schoenen te maken. Het was bedrijven als Airwalk en andere kleinere bedrijven die werkten aan skate schoenen te maken voor de kleine sport. Maar dat betekent niet dat skateboarders didnt kopen Nike shoes.Despite het feit dat Nike nog niet was het maken van hun Nike skate schoenenlijn, skate boarders vond met behulp van hun schoenen, met name sportschoenen zoals hun basketbalschoenen.

Dit waren wat skateboarders als Nike skate schoenen, omdat de steun die ze nodig hadden terwijl ze schaatsen aangeboden. Ze hadden het sterke grepen die nodig waren, de enkel steun, ze waren redelijk comfortabel, en vooral werden ze gemaakt met de duurzaamheid dat de skateboarders nodig als hun skate schoenen om uit te voeren op hun best.

Despite het feit dat Nike basketbalschoenen waren goede schoenen om te gebruiken als Nike skate schoenen veel van de skateboarders terug dan zou vaak verwerpen het idee van het gebruik van Nike om geen andere dan het feit dat ze waren gewoon weg naar de commerciële en de skateboarden moest een ondergrondse sport reden dat weinig mensen nam deel aan, en de meeste van die mensen is er gebeurd met tieners. Het was niet tot de jaren 1990 toen skate schoenen al technische en populair dat Nike stuurden hun eerste Nike skate schoen ontwerpen uit voor het publiek was geworden.

Deze rudimentaire ontwerp mislukte jammerlijk. Het is mislukt omdat Nike niet te beseffen hoe geavanceerd de andere bedrijven hadden de skate schoenen, ook al voor het grootste deel waren ze kleinere bedrijven dan Nike, althans tot op dit punt gemaakt. Tegen de tijd dat ze besloten om hun ontwerp laat de technische ontwerpen waren de woede, en Nike moest werken om de Nike skate schoenen aan te passen aan wat de andere bedrijven waar de verkopen.

U zult dat vandaag de dag de woede is af te stappen van de tec

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.