*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> tech >> internet

Twitter voorspelt Football Scores !!

Twitter is een mooi nieuw concept dat is gegroeid in gestalte in de afgelopen 5 jaar sinds het werd opgericht in maart 2006. De FA Cup werd voor het eerst in Groot-Brittannië speelde meer dan een eeuw geleden in de 1871- 72 seizoen. Vanavond, 21 februari 2011, de twee hebben elkaar in spectaculaire stijl !!

De 5e ronde wedstrijd tussen West Ham en Burnley was iets meer dan halverwege de eerste helft toen een tweet kwam in het voorspellen van een doelpunt van het "nog maar net terug van ernstig letsel, maar staat een raket" Thomas Hitzlsperger.

De volgende minuut, daar was het een raket uit de zeer dezelfde man.

Klik voor een duidelijk beeld van dit wonder

Dus, hoe kon dit gebeuren?

Was het de verbazingwekkende kracht van Twitter op het werk, het was puur toeval of was het het feit dat de live wedstrijd was slechts een paar iphone ingeschakeld nanoseconden voorsprong op de BBC blog ?? Ik weet het niet, maar je kunt je uitzicht hebt.

De meesten van ons graag geloven dat Twitter heeft een aantal voorspellende kwaliteit die we wisten niet van !!

Eigenlijk, een andere blogger gesuggereerd dat de tweeter een 5-0 overwinning zou voorspellen en kunnen we allemaal naar huis te gaan !! Terwijl ik dit artikel schrijf, zijn West Ham 3 snelle goals gescoord, dus het is 4-0 met 20 minuten te gaan - wie weet ?!