*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> tech >> web marketing

Meer vrije verkeer naar uw site

Aangezien het internet was in het begin, mensen konden een site te bouwen en bezoekers begonnen met pop-up. Er is niets geweldig in deze. Mensen niet dat veel keuzes. Op de dag van vandaag, webmasters moeten een aanzienlijke hoeveelheid tijd te investeren om wat bezoekers te ontvangen op haar site. Er zijn al miljarden site, passief over uw internet marketing strategie is een zekere manier om te verliezen.

Verkeer, ook bezoekers, is wat uw web-sites heeft behoefte aan meer.

Van geld verdienen, ongeacht of het is door middel van advertenties of verkopen, uw site moet die mensen komen naar het. Dat is gewoon met vermelding van de voor de hand liggende, maar te veel webmasters concentreren teveel inspanning in andere kleine taken. Website ontwikkeling is niet alleen over de technische kwaliteit van de site of het uiterlijk van het. Je moet een coherente en doeltreffende strategie om verkeer. Overweeg alles dat het verkeer kan rijden naar uw site - pop-ups, pop-unders, links, het delen van koppelingen, advertenties, banners.

Doe de wiskunde en weten precies hoeveel elk kost u. Ga verder en zie hoe effectief elke strategie is geweest. En doe het elke dag.

Er is een enorm verschil in de hoeveelheid en de kwaliteit van het verkeer van de bronnen hierboven. Er is een verschil tussen de unieke Amerikaanse verkeer en algemeen verkeer. Tussen de bezoekers die geïnteresseerd zijn in een niche product of dienst en algemene verkeer van mensen opknoping rond.

De interessante vraag is waar te beginnen met de uitvoering van uw strategie. De beste verkeer voor uw site is het organisch verkeer.

Dat is het verkeer van zoekmachines (Google, MSN en Yahoo). Met organisch verkeer bedoelen we het verkeer komt via zoekopdrachten op deze zoekmachines. Dit is de hoogste kwaliteit van het verkeer die je kunt krijgen. Het is volledig gratis en, op de top van dat, het blijft maar stromen in. Aan dit soort verkeer is niet eenvoudig. Er zijn letterlijk miljoenen van de concurrenten die er zijn. Uw eerste en hoogste doel is om tonnen van de inhoud te krijgen. Content is koning, weet iedereen.

Naast dat, proberen om de structuur van de site op een duidelijke manier die gemakkelijk zal worden geïndexeerd. Alle zoekmachines waarderen content-rijke websites die gemakkelijk kan worden geïndexeerd. Ten tweede, gaan en proberen om banden op te bouwen.

Een andere manier van communiceren met de wereld om je heen en vertel het dat uw site is cool is via sociale netwerken. Speci

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.