*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> travel >> destinations

Voorbereiding Zorgt plezier op uw reis naar het pretpark Park

If u ooit een volwassene die verantwoordelijk is voor een groep kinderen bij een pretpark geweest, heb je waarschijnlijk bewust van de waarheid aan Murphy's Law, als er iets mis kan gaan, zal dat bepaalt. De beste manier om uw reis naar het pretpark aangenamer te maken is de mantra van de scouts volgen: wees voorbereid. Of u neemt uw eigen kinderen of een grote groep van een kerk of organisatie, weten de kinderen je zal begeleiden. Als u verantwoordelijk bent voor een grote groep bent, is de kans groot dat je niet weet elke jongen heel goed.

Maar weten de basis kan helpen bij de voorbereiding voor iets dat zou kunnen komen. Bijvoorbeeld, wat zijn de leeftijden van de kinderen ben je verantwoordelijk voor zal zijn? Jongere kinderen moeten meer rustpauzes nemen dan oudere, zelfs als ze aandringen ze niet moe of hongerig. Maak de pauzes leuk voor de kleinere kinderen, zodat ze niet het gevoel dat ze tijd verspillen. Misschien kun je de groep bij elkaar te roepen voor een "pitstop" of "mini picknick." Laat ze een drankje en een snelle, gezonde snack. Proberen om hen weg van de suikerspin en ijs zoveel mogelijk te blijven.

Tieners moeten pauzes ook. Zij zullen waarschijnlijk laat je het weet, dat wel. Het grote ding over tieners is dat ze graag met elkaar te praten, dus het creëren van de pauze zal niet zo moeilijk zijn! Neem een ​​EHBO-kit. Het hoeft niet om een ​​grote te zijn, maar moet voldoende voorraden om een ​​paar geschaafde knieën te behandelen bevatten. Sommige anti-bacteriële de hand doekjes, triple antibiotische zalf en zelfklevende verbanden moet het lukken. Als u mag uitdelen pijnstiller voor hoofdpijn, pijnlijke benen en rug, neem die ook mee - in steekproefomvang als ze beter in je zak past.

Meenemen van een extra overhemd, kind formaat, als je het kan passen in uw zak van. Iemand zal waarschijnlijk nodig hebben voordat de dag voorbij is. Vergeet niet, niet alle kinderen graag grote ritten te rijden. Als iedereen in je groep inclusief uzelf wil 's werelds grootste, snelste achtbaan rijden, maar een tien jaar oude meisje staat vast dat ze niet aan boord van het, een volwassene nodig heeft om te blijven op de grond met haar. Als u de enige volwassene, dat betekent dat u. Maak haar niet schuldig voelen of slecht over haar keuze.

In plaats daarvan, gelukkig ermee akkoord om te wachten met haar en neem een ​​pauze. De kans is groot, de lijn zal lang zijn en de twee van u zal rusten voor een goede tijd. Hier is nog een hint: voordat je ooit te verla

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.