*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> education >> college and university

Te ontdoen van ongewenste haren uw eigen Way

Unwanted haar op het gezicht of op het lichaam van invloed op een groot aantal vrouwen. Sommige vrouwen zijn waarschijnlijk om haar groei waar ze niet willen dat meestal tijdens het begin van hun puberteit periode ontwikkelen. Ongewenste haartjes zijn meestal specifieke eigenschappen die zijn overgenomen door families of races.I. Manieren om zich te ontdoen van haar: 1. ShavingThis gebeurt ofwel door middel van elektrische scheerapparaten of een wegwerp scheermes in het bezit van de hand, dat ongeveer drie dozijn van gladde scheert kan geven.

Het aanbrengen van een scheerschuim op natte huid zal nuttig zijn bij het bereiken van een glad uiterlijk. Hoewel deze methode is zeer snel, eenvoudig en pijnloos, de resultaten zijn kort; Meestal zal duren 2-3 dagen. Nieuwe haargroei kan borstelige waardoor je ruw en zelfs benen die pijnlijk om aan te raken bent. Vermijd razor brandwonden: - Altijd scheren met een nieuwe blade.- grondig Scheer, het aanbrengen van zo weinig druk mogelijk, met bijzondere aandacht voor de curves.- Afwassen scheerschuim met koud water.- Breng een aftershave.- Pat met een handdoek om Droog het gebied well.

- Smooth op lotion skin.2. Wassende: Harsen is een methode epileren, waardoor het haar wordt geplukt van onder het oppervlak van de huid. De resultaten van waxen kan duurt lang voor enkele weken. Waxen omvat twee technieken, warm en koud waxen. Beide kunnen gemakkelijk thuis worden gedaan met het gebruik van wassende kits. Warm waxen wordt meestal uitgevoerd in een salon en effectiever in vergelijking met koud waxen. Pijn is afhankelijk drempelwaarden elk individu. Hand druk aangelegd die ongemak kan worden geminimaliseerd. De gewaxt gebied zal voor een paar uur rood blijven.

- In een warmere, was verwarmd tot het melts.- Met behulp van een spatel, wordt het opgewarmd was vervolgens toegepast op de skin.- A papier of doek strook zich boven de was tot cooled.- De gekoelde wax wordt iets hard en de strip getrokken naar de richting tegengesteld aan de haren growth.3. Ontharingscrèmes: Deze crèmes werken door het oplossen van het haar op het oppervlak van de huid, die normaal gesproken 10 om 15 minuten. Het wordt toegepast op de huid en laat het gedurende enkele minuten daarna weggewassen met een doek of een spons.

Met deze methode kan haar terug zo snel groeien als scheren en sommige ontharingscrèmes hebben onaangename geuren. Chemische ontharingsmiddelen worden voornamelijk gebruikt voor het onder de armen, armen en benen. Gebruik op het

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.