*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> hobby >> balloons

Hoe maak je een Mini Hot Air Balloon

Als de enige succesvolle menselijk-draagt ​​vliegende voertuig in het bestaan, heteluchtballonnen worden tegenwoordig meer gebruikt voor recreatieve activiteiten dan voor het eigenlijke vervoer. De fundamentele wetenschap achter heteluchtballonnen is het verschil in dichtheid tussen koele en warme lucht. Lucht die wordt verwarmd door middel van een brander of andere vuur of verwarmingsbron vult een grote doek tas of envelop en dit verwarmde lucht zorgt ervoor dat de ballon toenemen.

De verwarmde lucht zorgt ervoor dat de ballon toenemen omdat de verwarmde lucht in de ballon is minder dicht dan de relatief afgevoerd naar buiten.

De eerste stap in het bouwen eigen mini hete lucht ballon om iets dat kan fungeren als bron de belangrijkste "ballon" of envelop. U kunt gebruik maken van een stomerij tas of een kleine vuilniszak. Een zak gemaakt van een onbrandbaar materiaal heeft de voorkeur, maar als warmtebron een goede afstand van de zak zal worden met behulp van een plastic zak moet niet te veel van een probleem.

Het belangrijkste wat je moet streven naar een tas die zo licht mogelijk.

Als u een zak vinden, moet je aan een houder voor uw warmtebron, zij het kaarsen, brandende katoenen ballen of gewoon een kleine gasbrander. Deze houder kan worden gemaakt van een dun karton - hoe lichter, hoe beter - en aan de zak met koord. Je moet er zeker van zijn dat de houder en de warmtebron zitten een goede afstand (ongeveer een voet) van de zak om te voorkomen dat het vangen van brand of smelten. De eenvoudigste warmtebron te gebruiken is een paar kaarsjes gehecht aan de kartonnen houder.

Het aantal van de verjaardag van kaarsen die u gebruikt zal afhangen van hoe zwaar je hele hete lucht ballon is en moet worden aangepast totdat uw ballon zweeft wanneer de kaarsen branden

Als je eindelijk je ballon te stijgen van zijn eigen beweging na het afstellen van de hoeveelheid warmte die door de warmtebron en het gewicht van de hele ballon, moet u ervoor zorgen dat u een oogje houden op waar uw ballon vliegt.

Dit komt omdat de vlammen die de lucht in uw hete lucht ballon te verwarmen zijn een gevaar voor brand en kan als je ballon landt op een gazon, boom of dak ergens zeer gevaarlijk zijn. Er is ook een risico dat uw ballon vlam kunnen vatten, terwijl in de lucht, wat betekent dat je nodig hebt om nog meer alert, vooral als het materiaal dat de envelop is gemaakt van een brandbaar materiaal.Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.