*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> hobby >> crafts

Terug Acne - Een What You Need To Know Guide

terug acne

u misschien niet zien, maar als je het hebt, zult u zeker voelen. En hoewel niet iedereen zal acne te krijgen op hun rug, deze aandoening is vaak genoeg de bijnaam, 'bacne' te hebben verdiend. Klinkt grappig, maar het is niet echt. De achterkant gebied is de thuisbasis van duizenden talgklieren en een ieder is bezig met het produceren van een veel olie. Strakke kleding en kleding gemaakt van stoffen die niet toestaan ​​dat de huid ademen zijn twee van de grootste aanstichters van acne terug.

Ook dragen van een rugzak is toegeschreven aan activering periodes achterkant acne.These soorten kleding en accessoires val olie dat wordt voortdurend door de talgklieren van de rug. En net als de acne die op andere delen van het lichaam, wanneer de talgklier verstopt raakt, dode huidcellen worden gevangen in de haarzakjes en binnenkort verschijnt, bacteriën is op zijn manier, het aanwakkeren van de weefsels rond de getroffen gebieden en het veroorzaken van acne.

Elk type van acne kan verschijnen op de rug, waaronder whiteheads en mee-eters, puisten (het type oppervlak), papules (een beetje dieper) of acne kan diep in de huid te vormen en veroorzaken acne cysten. Terug acne lijkt niet te worden veroorzaakt door erfelijke, stress of slechte voeding, maar lang haar is bekend om de poriën verergeren op de rug. Als je lang haar en rug acne, wilt u misschien uw haar af te houden van uw rug. Naar acnebehandelingen

De huid die de achterkaft veel dikker dan de huid die de andere delen van het lichaam waar acne gevoelig is weergegeven omvat.

En omdat dit verschil in dikte van de huid, de regeling voor 'bacne' behandeling gaat om anders te zijn. Het is nog steeds erg belangrijk om de achterkant schoon te houden en de beste manier is om te baden of douchen regelmatig, vooral na het sporten. Gebruik een reinigingsmiddel dat salicylzuur of glycolzuur bevat. Als u een nog nooit eerder hebt gebruikt, nu is het tijd om te leren hoe om voorzichtig gebruik maken van een loofah, zodat u kunt beginnen met het verwijderen van de dode huidcellen (ook bekend als exfoliërende).

Na wassen en drogen van de huid aanbrengen van een topisch die benzoylperoxide om de aan de binnenkant die worden beïnvloed door acne en zorg ervoor dat het product volledig te absorberen in de huid mogelijk maakt (het kan kleding vlekken) bevat. Ook is het belangrijk om alleen de behandeling van de gebieden die acne hebben, in plaats van slathering het product over de rug. Je wilt niet d

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.