*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> hobby >> crafts

Acne - Weten over Whiteheads en mee-eters voor heldere Skin

Every praten over acne bevat termen als whiteheads en zwarte koppen. Wat zijn ze en waarom zijn ze zo genoemd? Laat het ons weten out.Acne ontwikkelt op de haarzakjes dat talgklieren aan hen te hebben. Deze klieren produceren een olie genaamd talg. Vanwege bepaalde redenen de talg veranderingen in kwaliteit en kwantiteit die tot schalen op de haarfollikel. Dit blokkeert de huid poriën veroorzaken acne. Deze blokkade is het begin van acne.The eerste trap van deze blokkade toont zoals mee-eters en whiteheads. Deze worden ook genoemd als comedonen.

Een comedo is een sebaceous follikel dat is aangesloten en gevuld met talg, wordt dode cellen, etc. Een open comedo genoemd een mee-eter vanwege zijn zwartachtig uiterlijk. Een geblokkeerde comedone wordt aangeduid als witte kop, die een kleine hobbel in de huid met de huid zoals kleur. Een Whitehead heeft gesloten mond en de mee-eter heeft een open mond. Wat te doen als je mee-eters hebt of whiteheads- ze niet zelf knijpen. Dat kan blijvende littekens en ook infectie vertrekken. Het beste is om een ​​dermatoloog, die halen ze open als onder steriele omstandigheden nodig benaderen.

Houd er rekening mee dat acne littekens kunnen permanent you.As ontsieren zover basiszorg betreft, was je gezicht voorzichtig met een beetje warm water en milde zeep om het overtollige talg en dode huidcellen te verwijderen. Wees niet hard op de huid. Houd er rekening mee dat acne kost tijd om te wissen. Solliciteer elke actueel crème dat mag worden voorgeschreven door uw dermatoloog. Acne behandeling vereist geduld. Velen van ons haasten om zich te ontdoen van acne en maken verdere inflammation.This artikel is alleen voor informatieve doeleinden.

Dit artikel is niet bedoeld als medisch advies en het is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg uw arts voor uw medische zorg. Volg elke tip in dit artikel alleen na overleg met uw arts. De auteur is niet aansprakelijk voor enige uitkomst of schade als gevolg van informatie verkregen uit dit artikel.Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.