*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> hobby >> crafts

Acne Behandeling - weten over alle actuele Treatments

Before bespreken we de actuele behandelingen voor acne moeten we noteren de effecten we verlangen van die behandelingen. De gewenste resultaten in de behandeling van acne zijn- ontsteking te verminderen, opent de gesloten poriën, doodt de bacteriën en vermindering van de olie. Om deze resultaten de volgende actuele behandelingen zijn over het algemeen gebruikt-benzoylperoxide-De meest voorkomende medicijnen die is gebruikt sinds lang de behandeling van acne is benzoylperoxide geweest.

Benzoylperoxide vervult drie belangrijke functies - het verwijdert overtollige olie, ontstopt de gesloten poriën en doodt de bacteriën. Benzoylperoxide is beschikbaar in de vorm van een crème of gel en kan extreme droogte veroorzaken, omdat het verwijdert olie, kan soms roodheid en zwelling veroorzaken sommige ook. Vanwege deze mogelijke bijwerkingen gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering benzoylperoxide. Salicylzuur-Dit wordt algemeen gebruikt om niet-inflammatoire acne. Salicylzuur corrigeert de abnormale vergieten van huidcellen die de porie-openingen te blokkeren.

Salicylzuur niet de bacteriën te doden, noch vermindert de talgproductie. Het helpt ontstoppen de poriën. Het kan effectief worden gebruikt voor whiteheads en blackheads.Sulfur Resorcinol- en ze worden vaak gebruikt in combinatie behandelen en te deblokkeren de geblokkeerde poriën en overtollig olie. Deze combinatie kan witte koppen en mee-eters te behandelen. Het kan ook leiden tot peeling van de huid en roodheid. Alcohol en Aceton-alcohol is een mild antimicrobieel middel en aceton is een oplosmiddel dat vuil en olie reinigt. Deze combinatie kan worden gebruikt om milde vorm van acne.

Azelaïnezuur -azelaic zuur vermindert de bacteriën p.acnes en helpt bij het verminderen van de abnormale vergieten van dode huidcellen. Het vermindert de ontsteking door deze twee handelingen. Azelaic zuur wordt gebruikt om milde en matige acne te behandelen. Azelaïnezuur kan enige uitdroging produceren en lichter de huid waar het wordt toegepast. Anders wordt goed verdragen door de meeste mensen. Topische Antibiotics- antibiotica zoals clindamycine, erytromycine en Natrium sulfacetamide worden gebruikt om de populatie van ontsteking veroorzakende bacteriën p.acnes verminderen.

Langdurig gebruik van antibiotica resistentie in het lichaam produceren. Het is belangrijk om antibiotica te gebruiken zoals voorgeschreven door uw arts. Het merendeel van de lokale antibiotica hebben geen bijwerkingen, behalve droge of irritatie. U

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.