*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> hobby >> crafts

Hoofdhuid acne problemen - Een How-To Guide

Scalp acne, de mildste vorm van die ook bekend staat als de hoofdhuid folliculitis, komt vaker voor dan de meeste mensen beseffen. Zowat iedereen weet wat acne is en dat het vaak uitbreekt op het gezicht, borst, armen en op de rug. Maar acne verschijnt ook op andere delen van het lichaam ook, en tenzij je iemand met acne in een van deze 'andere' gebieden bent, kan je niet hebben dit gerealiseerd. Hoofdhuid acne en die vergelijkbaar zijn met het, worden vaak veroorzaakt tijdens periodes van grote stress.

Deze irriterende hoofdhuid aandoening ontstaat meestal wanneer de hoofdhuid wordt vetter dan gebruikelijk, bijvoorbeeld wanneer het haar niet zo vaak gewassen of als haarverzorgingsproducten die een aanzienlijke hoeveelheid olie bevatten zijn used.Scalp acne kan zeer jeuken en daarom maakt erg moeilijk voor degenen die het om het met rust te laten. In zijn mildste vorm, de puisten zijn klein, knapperig, en ze zijn pijnlijk. Ze lijken vooral op de bovenste voorhoofd de haarlijn. Een persoon kan slechts een paar puisten hebt of er kan veel zijn.

Een meer ernstige vorm van de hoofdhuid acne genoemd acne necrotica miliaris wordt gekenmerkt door ontstoken grotere pukkels met zwart-gekleurde korsten. Deze vorm van acne kan achterlaten littekens dat die het gevolg zijn van Chicken Pox lijken. Er is een nog meer ernstige vorm van de hoofdhuid acne die vooral van invloed op volwassen Afro-Amerikaanse mannen, maar eigenlijk kan invloed hebben op iedereen, ongeacht ras of geslacht. Deze uiterst zeldzame aandoening is een combinatie van grote en kleine cysten puisten en pukkels die groeien zeer groot.

Behandeling voor de hoofdhuid acne

Milde vormen van hoofdhuid acne kan de manier waarop de meeste andere acne wordt behandeld worden behandeld. Houd het getroffen gebied schoon met behulp van een product dat salicylzuur bevat. Vergeet echter niet dat deze producten kunnen leiden tot overmatige droogte

dus alleen te gebruiken op de getroffen gebieden. Voor een betere controle, toe te passen met behulp van een watten of ball.Since vet haar is een factor die bijdraagt ​​tot de hoofdhuid acne, is het noodzakelijk om shampoo dat is geformuleerd voor vet haar te gebruiken.

Haarverzorgingsproducten speciaal ontworpen om seborrhea te behandelen zijn ook gebruikt met redelijk succes. En omdat veel mensen gebruik maken van meer dan alleen shampoo op hun haar, is het een goed idee om de labels te controleren op alle haarverzorgingsproducten en wijzigingen aanbreng

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.