*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> home >> home security

Het kiezen van een Web Hosting Service

Given het grote aantal web hosting providers, waardoor de beslissing welke een te gaan met een kan een hele klus worden. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat de verkeerde keuze van een 'single point of failure' kunnen introduceren in je anders een succesvolle online business. In deze artikelen zal ik enkele van de belangrijkste factoren die u moet overwegen voordat u dat choice.SPACE EN BANDWIDTHThe meest voorkomende wat mensen zoeken in een hosting provider is de hoeveelheid schijfruimte opslagruimte en "bandbreedte" voor hen te bespreken.

Hoewel deze zijn zeker belangrijk, moeten ze niet alleen zijn de beslissende factoren. De waarheid is, de meeste providers vandaag wijzen meer schijfruimte en bandbreedte dan de meeste mensen nodig zou hebben. Zoals ik in een eerder artikel, 5-10 Gigabytes (of meer) van de opslag is veel opbergruimte. De meeste mensen zullen nooit meer zoveel. Als u al uw website ontworpen en klaar om te gaan op uw eigen computer, gewoon met de rechtermuisknop op de map en selecteer eigenschappen om te bepalen hoeveel ruimte die het nodig heeft.

Zelfs als u backend databases gebruiken (bijvoorbeeld, MySQL, MS Access), de overgrote meerderheid van de sites nooit zou komen dicht bij die 5 GB of meer. Zolang de hosting providers die u overweegt, geef je die 5 GB of meer, wordt u prima in alle, maar een paar zeldzame gevallen. Als u ontdekt dat u meer op een later tijdstip nodig, zorg ervoor dat uw provider geeft u een eenvoudige upgrade pad naar een hosting plan met een hogere allocation.The Hetzelfde geldt voor bandbreedte. Veel, zo niet de meeste aanbieders geven nu bandbreedte allocatioins van 200Gb /maand of meer.

Dat bedrag zou meer dan voldoende voor de meeste kleine bedrijven. Laten we eens kijken naar een voorbeeld. Als elke bezoeker van uw site gebruikt, gemiddeld, 1MB bandbreedte om te surfen via uw pagina's zou een 200GB /maand bandbreedtetoewijzing verwerken 200.000 bezoekers /maand. Zelfs als elke bezoeker doorbladerd een gemiddelde van 10 MB op uw site (wat zeer onwaarschijnlijk is), kan je nog steeds omgaan met 20.000 bezoekers /maand.

Natuurlijk, als uw bedrijf echt explodeert in een enorm succes, wordt uw failsafe fallback positie kiezen van een hosting provider die het mogelijk maakt voor een pijnloze upgrade path.SHARED VS. DEDICATED HOSTINGIn een shared hosting omgeving, wordt uw site geplaatst op een server die ook biedt hosting voor een aantal andere mensen. Je hebt je eigen ruimte, uw eigen domein en de rest,

Page   <<       [1] [2] [3] [4] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.