*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> home >> home security

! Web Hosting

Web Service Hosting Service: Een web hosting service is een soort van internet hosting service die individuen, organisaties en gebruikers voorziet van online systemen voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, video of andere content toegankelijk via het World Wide Web. Web hosts zijn bedrijven die ruimte op een server die zij bezitten, voor gebruik door hun klanten en het bieden van internetconnectiviteit, meestal in een datacenter. Web hosts kan ook datacenterruimte en connectiviteit met het internet voor servers die ze niet bezitten om zich in hun data center, genaamd colocation.

Types van hosting: 1. Een gratis web hosting service is een web hosting service die is gratis, meestal advertentie-ondersteunde en beperkte functionaliteit. Gratis web hosts zal ofwel bieden een subdomein (yourname.example.com) (bijv 50megs, Byethost, Netfirms) of een map (www.example.com/~yourname) (bijv GeoCities). Daarentegen zal betaalde web hosts bieden meestal een tweede-level domein, samen met de hosting (www.yourname.com). Sommige vrije gastheren niet toestaan ​​gebruik van afzonderlijk aangekochte domeinen.

In zeldzame gevallen kan een gratis host ook opereren als een domeinnaam registrar, maar hun register diensten zijn meestal duurder dan others.A paar gratis web hosts hebben een basispakket voor gratis (bijv Freewebs), en verbeterde pakketten (met meer functies) voor een kosten. Dit stelt gebruikers in staat om de service te proberen voor een eerste studie (zie hoe zij presteert in vergelijking met andere hosts), en vervolgens een upgrade wanneer (en of) needed.2.

Een shared hosting of virtual hosting service is een vorm van web hosting service waar meer dan één exemplaar van dezelfde webservice op een enkele fysieke server wordt gehost. Dit is meestal de meest voordelige optie voor hosting veel mensen delen de totale kosten van server maintenance.3. Reseller hosting is een vorm van webhosting waarbij de rekening eigenaar kan splitsen hun toegekende harde schijf ruimte en bandbreedte en doorverkopen van web hosting.

Typisch, resellers zijn web consultants waaronder webdesigners, webontwikkelaars, of systeemintegratie bedrijf die doorverkopen het web hosting als een add-on service aan hun andere waaier van diensten aan te vullen. Gewoonlijk, kunnen resellers van 50 procent of meer korting op de prijs van een reseller hosting account van de web hosting provider. Resellers zijn ook toegestaan ​​om hun eigen prijsstructuur bepalen en zelfs hun eigen merk te vestigen

Page   <<       [1] [2] [3] [4] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.