*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> money >> marketing advertising

The Odd Time Music - geschiedenis en ontwikkeling Drummers Guide.

Though meeste muziek wordt gecomponeerd en gespeeld in voorkomende maatsoorten (2/4, 3/4, 4/4, 6/8, 9/8, 12/8), is het niet ongewone te vinden muziek gespeeld of gecomponeerd in oneven maatsoorten (5/4, 5/8, 7/4, 7/8, 11/8, etc). Al duizenden jaren, hebben vreemde tijd meter rijkdom toegevoegd aan muzikale genres in alle delen van de wereld. Hier zullen we de geschiedenis van vreemde tijd meter in de populaire muziek, hun rol in de muziek van vandaag, en de juiste aanpak om inzicht te verkennen en te spelen.

Het is belangrijk te begrijpen maatsoorten, dat is, wat het aantal daarin betekenen. Het bovenste getal geeft aan hoeveel slagen er per maatregel, terwijl de onderste nummer vertelt wat voor soort noot duurt een beat. Ja, in de meest voorkomende maatsoort, 4/4, de top "4" geeft vier tellen per maat en de bodem "4" geeft aan dat een kwart noot duurt een beat.

Verder kan het bovenste nummer een nummer reden, terwijl het onderste getal is beperkt tot een kleine reeks even getallen (bijvoorbeeld 2, 4, 8, 16, en minder vaak 32, 64 en zelfs 128), met "2 "neerkomt op een halve noot," 4 "wat neerkomt op een kwart noot, enz. In de vroege periode van de jazz en Rock n 'Roll, liederen werden, bijna altijd gecomponeerd en gespeeld in de gemeenschappelijke meter. Echter, door het midden van de 20e eeuw, vreemde tijd meter werden vaak gebruikt in Jazz.

The Dave Brubeck Quartet was een van de eerste nummers met oneven maatsoorten samenstellen (bv "Take Five", door Paul Desmond). Een andere pionier was Don Ellis, die oneven maatsoorten in zijn Big Band Jazz composities zoals "Soep van de aardbei" gebruikt. De vroege jaren 1970 zag een handvol "Progressive Rock 'groepen maken gebruik van een breed scala van vreemde tijd meter.

Kansas, Rush, Yes, Emerson Lake and Palmer, King Crimson, Genesis, Gentle Giant, en Frank Zappa en zijn Mothers of Invention zijn een paar van de pioniers die blijven talloze muzikanten (bv Sting met Vinny Colaiuta invloed op "St. Augustine in de hel "en" Seven Days "). Bands als Dream Theater, Queensryche, Spock's Beard, Fates Warning, King's X, Soundgarden, Tool en gebruik maken van alle vandaag vreemde tijd meter. Daarnaast, New Age artiesten als Kelly en John Tesh een heel ander publiek om dergelijke meter bloot.

Met vreemde tijd meter, de rol van het drumstel speler blijft een sterke groove met stevige time.There vestigen op twee praktische manieren om de 5/4 maatsoort te tellen: het onderverdelen van de maatregel in vertrouwde maatsoorten

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.