*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> money >> marketing advertising

Christian Music Dat vult u met meer dan alleen Old Time Rock N Roll.

Some van de vroegste christelijke muziek was over de nieuwe testamentand meeste waren eenvoudige hymnen. Sommige van deze Christelijke muzikale hymnscan nog gehoord worden vandaag, met inbegrip van "Ontwaak, ontwaak O sleeper" opde gelegenheid van iemands baptism.Jesus en zijn discipelen zeer waarschijnlijk zou hebben gezongen psalmen fromtheir tijd, die door de aard maakt hen Christian music.Early christenen vervolgd aan de psalmen veel zingen zoals ze weresung dan.

De evangeliën van Matteüs (26:30) en Mark (14:26) statethat Jezus zong een lied met zijn leerlingen direct voor hisbetrayal. De apostel Paulus in de brief aan de Efeziërs (05:19) spoorde de kerk in Efeze met elkaar "in psalmsand lofzangen en geestelijke liederen, zingende en melodie in yourheart aan de Heer" te spreken. Recente Christian MusicThe meest recente voorkomende vorm van christelijke muziek is contemporaryChristian muziek. Dit trekt een aantal van haar invloed uit secularmusic van de vorige eeuw en is de meest populaire vorm ofChristian muziek in de westerse wereld van vandaag.

Hoewel er aremany christelijke muziek kunstenaars in de mainstream muziek industrie, de term hedendaagse christelijke muziek meestal verwijst specifiek naar kunstenaars binnen de Christelijke muziekindustrie thatare gespeeld op christelijke muziek radio. Christian Music TouchesYou waar je bent. Maar door dit alles, christelijke muziek, withor zonder tekst, is gebruikt door christelijke muziek singersand muzikanten om God te eren, inspireren zijn volk, uitdaging thewayward en fleuren een stormachtige dag voor duizenden years.

Most van ons in het bijzonder in de afgelopen jaren hebben readabout de politiek correcte tirades van secularisten die willen weg te doen met iets te maken met het christendom andalso zoals dat geldt voor christelijke muziek. Er zijn veel mensen die tegen alle vormen van hedendaagse christelijke muziek andChristian Rock. Ze hebben geprobeerd om de bron te beoordelen en te bepalen het is gewoon een andere vorm van rock 'n roll. Dat thereis geen christelijke boodschap aan dat geestelijk doet zo itshould gewoon worden gegroepeerd in de rock n roll of contemporarymusic categories.

So de vraag is gesteld is er bediening aan Christianmusic? Heeft het bericht binnen deze christelijke muziek betekent iets meer dan elke andere gemiddeld rocksong of contemporarylistening muziek vandaag? De huidige christelijke muziek bedrijf hasthe verplichting om te bewijzen dat het geven van christelijke muziek de

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.