*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> money >> marketing advertising

Bouw je eigen muziekinstrument: Save Big

Have je ooit wilde uw eigen muziekinstrument te bouwen? Als dat zo is, je bent niet alleen. Je hebt veel mogelijkheden bij het bouwen van een instrument. U kunt een traditioneel instrument met behulp van onderdelen die u hebt gekocht of geschrapt uit bestaande instrumenten te bouwen. U kunt een traditionele concept te nemen voor een instrument en voeg uw eigen te nemen. Dan, natuurlijk, u kunt ook een heel andere aanpak en maak een originele instrument. Deze gids is niet bedoeld om u te vertellen wat te bouwen, zal het gewoon bieden wat advies over hoe om te gaan it.

Getting startedthe allereerste wat je moet doen is beslissen wat voor soort instrument dat u van plan bent te bouwen. U kunt een houtblazers, koperblazers, koord, percussie, of elektronisch instrument kiezen. Hoe dan ook, het maken van die beslissing is de beste eerste stap, want dat zal de aard van de benodigdheden die u nodig hebt beperken. Na beslissen wat u wilt bouwen, moet u een tool kit die aan uw voorkeuren te krijgen. Dan moet je kijken naar de aard van de onderdelen die u denkt dat u nodig heeft.

Als je gaat om een ​​eenvoudig instrument te maken als een trommel, dan zul je niet nodig om veel dingen te kopen. Echter, als je gaat voor iets meer complexe, zoals een nieuwe stijl van gitaar, moet je een low cost gebruikt gitaar om het schroot voor onderdelen te kopen. Bovendien moet u op zoek naar goedkope onderdelen in de sectie advertenties van een krant of op een gebruikte instrument winkel. Tot slot, denk aan dit als een leerinstrument of starter instrument: een hoogwaardig instrument is niet zo belangrijk als een hoge kwaliteit concept.

Zodra je ervaring in instrumentenbouw, dan kunt u overwegen gebruik te maken duurdere parts.Building een goedkope Musical InstrumentIt is cruciaal om deze hobby zo betaalbaar mogelijk te houden. Je wilt niet om jezelf te committeren aan te veel financieel, want je kan het betreuren. Bovendien, als het instrument dat u maakt niet goed werkt, dan zal je geld verliezen op de deal. De goedkopere het instrument dat je bouwt, hoe meer geld je zal moeten een betere versie van het te bouwen als je weet wat je doet.

Tips en AdviceHere zijn enkele algemene dingen in gedachten te houden bij het ontwerpen van uw instrument. Eerst, zorg ervoor dat uw instrument heeft tuning-mogelijkheden; die manier kan je ware aantekeningen maken zonder ernstige conversie. Ten tweede, is het misschien een goed idee om een ​​toetsenbord bij de hand hebt, zodat je de noten je inst

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.