*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> money >> marketing advertising

Stijlen van Christelijke Muziek -.. Hiphop, Metal, Punk, Rock And RAP.

"Er zijn een aantal mensen die God heeft geroepen om evangelisatie en they'redoing een prachtige baan, met resultaten Dat is geweldig ... Godwanted ons om iets anders te doen . Zo kregen we in het gebied ofchallenging mensen, en onze bediening gebeurt in principe offstageone-op-één als we praten met mensen Het is heel subtiel, maar God'sdoing een werk Het is entertainment, het is leuk, het is een concert -.

! het is allthose dingen - maar op een subtiele, dieper niveau, het raakt people'shearts "(TERRY TAYLOR VAN DE DANIEL AMOS BAND, door Dan andSteve Peters, Wat over Christian Rock, blz 109 aangehaald.)." Ik hou van de muziek horen langzame of snelle ... Niet stoppen, hoeft de muziek niet stoppen, af te spelen op je eigen manier Ik heardissenting stemmen snel oneens Maar ik ben op een muzikale missie;..... ze me niet de moeite . Ik zal zingen die liedjes die me ingesteld free.

Cause kinderen willen rocken "(ED DeGarmo en Dana KEY:" Doe niet Stopthe Music, 'Streetlight, Benson Publications, 1986, blz. 24). "Younow hebben liedjes over pijn en dood en echtscheiding en seks andrelationships en alles wat een ieder van ons gaat door, terwijl tegelijkertijd de hedendaagse christelijke muziek alleen gesproken aboutthe dood en opstanding van Christus. We zijn veel meer in contact withourselves en onze buren , dat is het hele idee achter Christin de eerste plaats "(MELISSA ROER mirre verslagen, muziek Linemagazine, juni 1986, blz. 4) .

In Greebville Seminary Conferentie over Aanbidding Taylors van SouthCarolina zei" de laatste dertig jaar of zo gezien hebben de meeste dramaticand snelle veranderingen in de protestantse eredienst in ieder moment sinds theReformation. Zeker het hoofdmerk en het symbool van die verandering isthe verandering in de muziek van de kerk. De ontwikkeling van wat hascome worden genoemd Contemporary Christian Music (CCM) is uitgegroeid anamazingly wijdverspreid fenomeen " . Vanwege de opkomst van Pentecostalismthere enige dramatische verandering in de ontwikkeling van CCM.

ContemporaryChristian muziek is pop /rock versie van de Christelijke Muziek met lyricsbased op christelijke geloof. Contemporary Christian Music meerPopulaire werd in 1980 met muziek van Christian Music Kunstenaar Michael W.Smith en Amy Grant. Miljoenen exemplaren van zijn album werden wereldwijd verkocht.

Download Christian Music Video, videobanden, christelijke tv-programma's, Christian MTV Shows en Christian Music Video Door 1990'sthere waren veel nieuwe Christelijke muzi

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.