*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> science >> computers

Easy Way te verknallen uw software Investment

You kan miljoenen te besteden aan de nieuwste en beste enterprise software om uw bedrijf te runnen. Echter, als de mensen die dagelijks die software gebruiken niet volledig te begrijpen hoe je het meeste uit te halen, u hebt verspild uw investering. De nieuwe software zal uiteindelijk het toevoegen van weinig of geen productiviteit van uw medewerkers, en kan uiteindelijk het maken van dingen erger. Uw mensen zullen gefrustreerd en het ontwikkelen van een slechte houding over het systeem. Dit geldt vooral bij minder technisch onderlegde medewerkers. Voor meer informatie ga naar www.

scripts-to-sell.com .Hoe vaak heb je een klant of leverancier van jou horen klagen over de telefoon dat hun systeem is traag, of is het moeilijk om informatie te vinden? Als uw ervaring is als de mijne, je hoort het veel. Welke boodschap heeft dat te sturen over hun bedrijf? Ofwel hun software is belabberd, of de mensen zijn te dom om het te gebruiken. Soms zijn beide waar zijn, maar vaker de mensen gewoon havent goed trained.

A goed voorbeeld hiervan is een klein bedrijf waar ik werkte voor die een upgrade van hun enterprise software na 20 jaar van het werken met een verouderde, traag, en gewoon moeilijk Gebruik aangepaste software. Het bedrijf een upgrade naar een ingeblikte software systeem ontwikkeld voor bedrijven in hun sector. Het was een groot pakket met tal van uitstekende eigenschappen die zeker zouden zeer gunstig voor alle employees.Because van slechte training echter medewerkers haatte de nieuwe software te zijn. Zij verlangden naar het oude systeem, omdat zo moeilijk als het was, het was vertrouwd.

Dat is de sleutel. Zij wisten hoe de oude systeem werkte, en hoe het met betrekking tot hun dagelijkse tasks.Among de bedrijven Ive werkte samen met een van de grootste geld gaten is slecht software training. Zo veel bedrijven uit de Fortune 100 tot aan 10-20 werknemer bedrijven geloven dat de opleiding door de softwarefabrikant is voldoende. Het is nooit, want terwijl het softwarebedrijf de algemeenheden van uw branche kunnen begrijpen, ze hebben nooit een volledig begrip van de Companys bepaalde manier van zaken doen. In eerste instantie was alles goed.

Een team van medewerkers is de taak van de overdracht van gegevens, en de voorbereiding van de nieuwe software voor de go live date. Elke werknemer kreeg een reeks cd-roms die ze allemaal geleerd over de software, en ondervroeg hen over de mogelijkheden. Zes weken voor de go-live datum vier uur durende trainingen waren g

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.