*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> society >> etiquette

Pecannoten: The Right Way To Nuts

Do Eet je nog dat je geprobeerd om een ​​groot stuk vlees roosteren? Heeft u het vet dat droop van het vlees op de kolen op uw grill te herinneren? Kunt u nog steeds denken aan de warmte die uit de stapels van steenkool dat je onder die plak vlees voorbereid kwam? Kun je je nog herinneren dat prachtige geur die wafted door het hele huis elke keer dat u een barbecue feest gehouden? Als je kunt, dan weet je wat er nodig is om iets te roosteren. Voldoende warmte, voldoende ruimte rond elk stuk op het rek, genoeg blootstelling aan alle kanten. Roosteren pecannoten is net als dat.

Goed gedaan, een geroosterde pecan smaakt heerlijk en heeft een fantastisch voordelen voor de gezondheid. Lage temperaturen (160 1700 F) zijn ideaal omdat hogere temperaturen vernietigen de pecannoten onverzadigde vetten. Al duurt het is 15 tot 20 minuten om de noten te roosteren en versterken hun natuurlijke sweetness.And net zoals er is een juiste manier om pecannoten te roosteren, er zijn ook de beste recepten van de verschillende manieren om te braden pecannoten. Roosteren pecannoten kan lopen van zo kort als 5 tot tien minuten tot meer dan 2 uur van langzame roasting.

The eenvoudigste manier om geroosterde pecannoten hebben, is te simpel gezegd de pecannoten in een enkele laag op een bakblik en zet het in de oven gedurende 5 tot 10 minuten. U kunt de pecannoten te spuiten met een beetje sojasaus aan de flavor.You verbeteren kan ook bak de pecannoten in de oven na het besprenkelen ze met zout. Houd ze binnen 20 minuten. Zodra de pecannoten beginnen te bruin, nemen ze uit de oven. Voeg ongeveer 1 eetlepel margarine of boter aan de geroosterde pecannoten en roer well.For die pittiger geroosterde pecannoten willen, smelt 1 stok van boter.

Voeg 1 eetlepel Worcestershire, theelepel selderij zout, theelepel seizoen al, theelepel cayennepeper, theelepel zout ui en knoflook en zout aan de boter. Roer tot alle kruiden grondig gemengd. Voeg 2 liter pecannoothelften en roer tot bekleed met de saus. Bak in een ondiepe braadslee bij 2500 1 uur. Giet en uitlekken op keukenpapier. Zout de geroosterde pecannoten lightly.You kunt ook ouderwetse geroosterde pecannoten. Verwarm de oven voor 2250 F. Spray wat olie op het bakblik. Combineer 1 eiwit en 1 eetlepel water in een mengkom. Klop dit mengsel luchtig.

Voeg 2 kopjes pecannoothelften en vouw in. Meng kopje witte suiker, theelepel zout en 1 theelepel gemalen kaneel in een shaker. Strooi over de pecannoten. Plaats de pecannoten in de oven tot toas

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.