*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> society >> etiquette

Dress Code Etiquette Voor Black Tie Attire

Have u uitgenodigd voor een evenement dat zwarte stropdas kleding vereist, en zijn een beetje onzeker wat hoe te kleden voor de gelegenheid? Hieronder staan ​​alle de basis die je moet weten om op passende wijze worden gekleed voor een zwarte stropdas functie. Als u volg de eenvoudige tips hieronder je gênante fashion faux pas.So voorkomen, voor een man, dit moet gemakkelijk zijn, toch? Je hebt een zwarte stropdas, dus je bent goed om te gaan! Niet noodzakelijk.

Terwijl de normen verschillen van land tot land en zelfs van evenement naar evenement, de algemene consensus is dat zwarte stropdas betekent een smoking. Een zwart of donker pak is niet geschikt voor de traditionele zwarte stropdas, maar zou een aanvaardbare optie voor een uitnodiging roepen voor black tie optioneel kledij zijn. Dus, voor de traditionele zwarte stropdas draagt ​​een zwarte smoking, zwarte vlinderdas en smoking dress shirt. Er zijn twee soorten klassieke smoking shirts: De vleugelspits kraag shirt, en het omdraaien kraag dress shirt.

De vleugelspits kraag shirt is de meest klassieke vorm van shirt. Het heeft een zware gesteven kraag die opkomt. Alleen de uiteinden omgevouwen. De vleugelspits dress shirt misschien een beetje ongemakkelijk voor langere evenementen. In dit geval wordt u misschien beter met de turn dan kraag overhemd doen. Dit type van overhemd heeft een kraag als een gewone jurk shirt. Het is eigenlijk een officiële versie van de gewone jurk shirt dat de Franse manchetten, gedragen met manchetknopen, en decoratie gebruikt in de vorm van plooien aan de voorkant. Dergelijke plooien worden ook wel pleat.

As voor je date, is dit een kans voor haar om haar absoluut de beste pronken. Breng de DeLaurentis! Er zijn veel minder beperkingen op de zwarte stropdas kleding voor vrouwen, zolang zijn zeer formeel. Terwijl basic zwart is altijd een goede inzet, kleuren, glans en glitter zijn prima. Immers, shes kreeg de perfecte accessoire: U, gekleed in een kleur die iets in haar garderobe past. Hoewel de klassieke volledige lengte jurk is waarschijnlijk het meest algemeen aanvaard, kan een rok en top werken om semi formele of black tie optioneel gebeurtenissen.

De rok zoom moet onder haar knieën te vallen; iets korter wordt over het algemeen niet beschouwd als formeel. Lage rug of kelderen halslijnen kunnen geschikt zijn, maar rekening houden met de gastenlijst voordat je probeert iets daring.How over accessoires? Voor de man, manchetknopen zeker deel van uitmaken, en die met een be

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.