*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> sport >> camping outdoor skills

Meer verkopen van uw ebooks Online

Sell meer van uw eBooks Online! Hebt u een e-boek geschreven? Een e-boek is een digitaal document dat online kan worden verkocht in een puur digitale vorm. Dus, in tegenstelling tot de verkoop van een fysiek product, de vervulling van een e-boek is volledig uitgevoerd online. Dit is goed voor u, de auteur, omdat je volledig kan automatiseren van de bestelling nemen en vervulling processes.Once u de vervulling proces geautomatiseerd, wordt de vraag hoe de e-book markt online om te krijgen mensen om het te kopen.

Hoe kan ik effectief de markt mijn e-books online? is een van de meest voorkomende vragen die ik hoor van mijn klanten. Hier zijn vijf tips die u zullen helpen meer van uw e-books te verkopen en meer inkomsten te genereren: - Zoek een doelmarkt voor het e-boek te verkopen aan. Veel mensen denken dat iedereen is hun doelgroep, en als gevolg daarvan proberen hun e-boek te verkopen aan iedereen. Ze meestal eindigen najagen van potentiële klanten die niet in hun doelgroep en het is niet waarschijnlijk dat ooit het boek te kopen. Hun e-book verkoop lijden als result.

Instead van het proberen om uw e-boek te verkopen aan iedereen, concentreren op een kleinere groep mensen die uw doelgroep vormen. Deze mensen hebben veel meer kans om te kopen wat je te bieden hebt, en als gevolg daarvan zul je veel meer krijgen sales.- een effectieve verkoop brief voor uw e-boek te maken. Aangezien u een foto van uw e-boek niet kan nemen en post-it op uw website (in tegenstelling tot een sieraad, bijvoorbeeld), uw behoefte om de verkoop brief te gebruiken ter bevordering van de e-book.

Make ervoor dat uw verkoopbrief effectief beschrijft uw e-boek en richt zich op de voordelen van uw klanten krijgt door de aankoop van uw e-boek. Het benadrukken van de voordelen zal blijven mensen het lezen van de verkoop brief, en het zal meer e-book verkoop te genereren. - Geef uw klanten slechts een paar opties op uw website. Soms klanten vertellen me dat hun verkoop brieven niet verkopen. Toen ik een kijkje nemen op de verkoop brieven, ze zijn meestal een grote puinhoop.

Verkoop brieven die niet verkopen bevatten te veel afleiding voor de lezer: ze hebben links naar andere webpagina's en websites, banners en tekstadvertenties voor andere producten. Zorg ervoor dat uw verkoop brief biedt slechts een paar opties om uw klanten de mogelijkheid om het product en de mogelijkheid om je te abonneren op uw nieuwsbrief te kopen, en dat is het. De minder opties die u aan uw website bezoekers, hoe m

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.