*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> style >> clothing style

How To lengte van de voet Verminder Difference

The werkelijke lengte van de voet is 12 inch of 304.8mm.If u verschillende lengte van de voeten, dan ben je het geluk dat we u kunnen helpen bij het oplossen van dit probleem? Veel winkels en online shopping van verschillende lengte schoenen zal uw probleem van de mismatch voeten te lossen. Volgens een onderzoek is gebleken dat ongeveer 60% mensen verschillende grootte voeten .Het wordt dat onze linker voeten groter in omvang dan gelijk. Een perfecte grootte van de voeten is dat die 3 /8inch lengte voorbij de tenen hebben.

Dus, als je een korte grootte voet zou het een lengte van 9/16 van een inch voorbij het einde van de tenen van de kortere voeten. Voor al degenen die mismatch voeten zijn er variëteiten van schoenen voor uw voeten van verschillende grootte. Als uw voet is 6,5 inch en uw rechtervoet is 7,5 inch, dan zou je zeker kiezen voor de grootte van 7 inch schoen. Je kan hebben om een ​​binnenzool toe te voegen in de schoen om te compenseren voor het gebrek aan volume van de kleinere voet .De dikte van de binnenzool afhankelijk van het verschil grootte van de feet.

Foot lengte verschil is niet een groot probleem te maken als je voet van twee verschillende grootte. U hoeft niet te schamen voor dit te zijn, want er zijn veel mensen die de voeten van twee verschillende maten. Voor al die jongens die dit probleem op een website kan er een bezoek hun probleem kan gemakkelijk worden opgelost. U kunt kiezen voor een schoen verkrijgbaar bij de voorraden en kan je voeten er goed uitzien. Als je een zeer druk persoon en je niet genoeg tijd om een ​​schoen winkel te bezoeken om een ​​goed paar voor jezelf hebt, dan moet je geen zorgen te maken.

U kunt zulke schoenen te kopen van online winkels als goed. De aankoop van schoenen online biedt u ook verschillende keuzes en ontwerpen om uit te kiezen. U kunt kiezen welk type van schoen die je voelt u zich fascinating.If je twee paar schoenen van verschillende grootte hebben gekocht van een winkel of online kunt u een lijst van uw oneven schoenen te koop op de website die zich bezighoudt met dit soort diensten. Niet alleen dit deze sites niet zet alle kosten op u, zodat u uw schoen kan zetten op de verkoop vrij van kosten.

Op deze manier kan je schoen worden uitverkocht en als je wilt een nieuwe kunt u ook kopen. Bijvoorbeeld, als je een paar gekocht van de schoen met een lengte van 8 en je een linker voet is van 8 inch en rechts is van 8,5 inch dan kunt u zoeken op de website voor deze 8.5 inch schoen en kan een li

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.