*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> tech >> web development

Website Design En Development

There twee manieren om een ​​website ontwikkeld te krijgen - te betalen, of ontwerp het zelf. Als u het laatste gekozen hebt, dan heb je een aantal dingen nodig. Ten eerste, zult u web hosting nodig. Web hosting kan variëren van $ 2 tot $ 200 per maand, afhankelijk van uw behoeften. Raadpleeg een web hosting review site voor meer informatie. Vervolgens moet je wat achtergrond in de informatica of internet programmering. Je moet ten minste kennis van HTML. Ten derde moet je een manier om uw bestanden te uploaden hebben. Sommige hosts hebben online upload, anderen FTP nodig.

Today's web design omvat een groot aantal verschillende technologieën die naadloos moet opgaan om voor de beste combinatie van vorm en functie in een site. Als je hebt besloten om uw eerste website te ontwerpen, kan het een lastige taak. Integendeel, de meeste professionals suggereren het vinden van een low-cost alternatief. Veel web-ontwikkelaars hebben een forte - ofwel ontwerp of programmering. Het vinden van een goed afgeronde website design bedrijf of individu is moeilijk, maar de business portfolio is de beste indicatie.

Om zeker van de capaciteiten van het bedrijf te zijn, verder controlerende is noodzakelijk. Het bedrijf heeft een mooi ogende site die goed loopt en heeft een esthetische aantrekkingskracht, een groot bewijs van hun capaciteiten. Maar doet dit oog voor de creatieve stroom via sites van haar klanten, ook? Het is van belang zeker van deze vraag te zijn. Bladeren door de portefeuille alleen is vaak niet genoeg. Krijgen feedback van de klanten, indien mogelijk (met toestemming van de firma).

Zijn ze tevreden? Hebben ze het gevoel dat het bedrijf was gemakkelijk om mee te werken? En bovendien is er ter plaatse een adequate vertegenwoordiging van wat ze wilden? Zodra u een bedrijf dat je voelt is de moeite waard hebt gevonden, is het tijd om te vragen voor een offerte. Hopelijk, het bedrijf heeft een vragenlijst die u eenvoudig kunt invullen. Deze onderzoeken zullen vragen over hoeveel pagina's van uw site zal moeten vragen, of schrijven is noodzakelijk, en als er geen extra functionaliteit.

Je hebt waarschijnlijk al een budget in gedachten, maar het is beter voor een bedrijf om u te vertellen wat zij denken dat het werk de moeite waard is. Ze weten hoeveel uren werk betrokken zijn, en zal (hopelijk) breken de prijs voor u om u te laten weten precies wat je betaalt voor. Webdesign kan variëren van $ 5 tot $ 100 per uur, en veel webdesigners hebben een forte dat ze meer

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.