*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> travel >> destinations

Acoustic Guitar Sound Weerspiegelt Craftsmanship

A gitaar is gemaakt voor het creëren van allerlei soorten muziek of het classic rock, flamenco, country muziek. Het is een wonder dat hetzelfde instrument gebruikt kan worden om zo'n prachtige serie van music.Acoustic Guitar produceren: Een akoestische gitaar is een die is gemaakt van gedroogd hout. Dit is het meest belangrijke ding om op te merken, dat hout moet hetzij natuurlijk of met behulp van kunstmatige methoden worden gedroogd. In alle oude tijden werd het hout opgedroogd voor maximaal drie jaar zonder het oppakken van het hout opnieuw om de gitaar te maken.

Laten we eens kijken naar de verschillende delen van een akoestische guitar.Bridge Unit: Dit is het belangrijkste onderdeel van de gitaar als het geluid alleen hier wordt geproduceerd. De brug pikt de door snaren trillingen (niet het geheel, maar het deel waar de snaren aan) en zendt deze naar de bridge, in de klankkast. De vibratie wordt dan versterkt met behulp van de kamer inrichting, stuiterde via de stutten (ze zijn waaiervormig voor klassieke en doosvormige voor akoestiek), duwde uit het geluid hole.In geval kunststof brug wordt gebruikt, moet u die gitaar vallen onmiddellijk.

Een ebbenhouten brug doet wonderen op de gitaar. Ebony is dicht massief hout. Maar omdat ebbenhout is duur je zou kunnen overwegen palissander en as. Dit apparaat is stevig vastgelijmd aan klankbord. Dit is de reden waarom je nodig hebt om ervoor te zorgen dat u het kopen van een gitaar met grote bridge.Body gitaar: Als het lichaam van de gitaar is gemaakt vorm triplex is het niet een goede gitaar helemaal. Een akoestische gitaar is een uiterst nauwkeurig instrument. De voorkant van de gitaar moet worden gemaakt van esdoorn en de achterkant is gemaakt vorm verschillende soorten hout.

Hoewel het hout anders moeten zij spiegelbeelden van elkaar. Als ze niet, werd de gitaar niet gemaakt door een goede vakman. De zijkanten zijn ook gemaakt uit derde soort wood.Some gitaren zijn onverbloemde gehouden. Dit wordt gedaan omdat sommige mensen geloven dat guitar hout wordt omgevormd in de tijd als je playing.End blok beginnen: De voor- en achterkant van de gitaar is verbonden met behulp van een eind blok. Een dichte houten einde blok is goed voor de gitaar. Inspecteren gitaar goed en als de zolen je man te vertellen niet te doen, gewoon weg te lopen.

Heeft enkele honderden dollars uitgeven aan iets dat niet precise.Neck gitaar: akoestische gitaren hebben een nek vastgelijmd aan het lichaam. De hals moet worden geïnstalleerd

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.