*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> travel >> destinations

Hoe kunt u uw aanvullende therapie Zaken Krijg een vliegende Start

Well gedaan! Je bent geslaagd voor het examen, ontvangen het certificaat gehaald uw verzekering en u bent klaar om de deuren te openen in uw nieuwe aanvullende therapie bedrijf bent. Je bent je eigen baas, misschien voor de eerste keer - en hier is waar het leren begint over again.There zijn twee veel voorkomende valkuilen die pas afgestudeerde huisartsen vallen in - de eerste is het verwaarlozen van de rest van je leven.

Familie, je eigen gezondheid, financiën, ontspanning en recreatie zijn de belangrijkste, maar ook andere gebieden zijn onder persoonlijke ontwikkeling en de bijdrage aan de samenleving in het algemeen. En je zult waarschijnlijk uw eigen bijzonderheden. Coaching kan u helpen door middel van deze overgangsperiode. Een coach zal samen met u om uw eigen "Wheel of Life" te definiëren en ervoor te zorgen dat het in balans. Je weet wat er gebeurt als uw auto (of met de fiets!) Wielen zijn uit balans - je krijgt een ruige rit. Het is nog ruwer als je Wheel of Life is uit balance.

The tweede gemeenschappelijke val is dat, als over uw therapie gepassioneerd, soms is het gemakkelijk om zich uitsluitend richten op de therapeutische vaardigheden die je hebt geleerd, te vergeten de zakelijke kant van het zelfstandig ondernemerschap. Als u een eenmanszaak, is dit zelfs meer likely.An objectieve buitenstaander, ervaren in het opzetten van een micro-business in het veld therapie complementair zullen de problemen die je gezicht en hoe anderen hen hebben overwonnen te begrijpen.

Typische uitdagingen zijn: * Je bent hooggekwalificeerde in uw therapie en houden van wat je doet, maar had niet verwacht dat het zou het moeilijk om uw eigen bedrijf te runnen zijn - kampen met problemen zoals: * Kasstroom * Gebrek aan financiering * Gebrek aan clients * Je begrijpt niet hoe te bouwen of uit te voeren een bedrijf * Bij gebrek aan vaste procedures voor het maken van zakelijke beslissingen * Moeite met het stellen van realistische doelen en hen te ontmoeten * Heeft u liever werkt alleen of in een klein team met andere therapeuten? * Je hebt geen natuurlijke aanleg of interesse in marketing of sales en voelen zich ongemakkelijk met de verkoop rol * U kunt zelfs ongemakkelijk voelen over vergoedingen aan cliënten * Wilt u uw comfort zone uit te breiden * Hoe gefocust te blijven op één belangrijkste ding, zonder dat een zijspoor door uw veel ideeën * nerveus over het verlaten van de veiligheid van een full-time baan * Vanuit een achtergrond van de werkgelegenheid, waar

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.