*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> science >> computers

Hardware Maladies- Cracked!

Hard Drive de twee magische woorden, hebben een deel van ons leven sinds een lange tijd, het is de onbezongen held, die achter staat en doet veel werk. Ok genoeg van de bloemrijke taal, laten we aan de slag. Hier zijn enkele tips netjes en oplossingen met betrekking tot harde schijven die ik in de loop van de jaren dat ik denk dat zou handig zijn, dankzij een aantal echt behulpzaam websites verzameld. 1) Verhoog de cache op je harde Diska cache is een tijdelijk gebied dat slaat gebruikte gegevens, zodat u snel kunt openen.

Hier is hoe je verhoging van de cache ruimte- Selecteer Run Typ regedit Detect de command-HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession ManagerMemory management en wijzig de LargeSystemCache DWORD van 0 naar 1. 2) Maak meer vrije ruimte beschikbaar op de bestaande vrije space.There zijn vele malen dat je kunt zien dat je veel vrije ruimte, maar niet alles is beschikbaar. Hier zijn enkele manieren om meer ruimte te krijgen. Verminder het aantal kleine bestanden die je hebt, je kunt tegenkomen als je niet kan beschikken is het een goede optie. Gebruik NTFS en niet vet.

Gebruik NTFS-compressie. 3) Als u wilt een bestand dat weigert te krijgen geschrapt Er zijn momenten waarop er een aantal echt vervelende bestanden die gewoon weigert te krijgen geschrapt verwijderen, hier zijn enkele eenvoudige manieren om ze uitstappen. Schakel de Indexing-service en vervolgens proberen het bestand te verwijderen. Neem Notepad, gebruik maken van de Open Option en vervolgens proberen het bestand te verwijderen. En duidelijk uit uw prullenbak.

Hier krijg je een betrouwbare anti-virus software zoals-BitDefender Kaspersky 7, ESET NOD32, AVG Anti-Virus 8 Voer uw systeem op de veilige modus, de theorie hierachter is dat de meeste virussen zijn actief, terwijl die in de normale modus. Zorg ervoor dat het bestand niet in gebruik is door een andere gebruiker in de computer. 4) Zorg ervoor dat u geen bestandsnamen die niet langer zijn dan 8 letters, omdat dit leidt tot meer werk voor de computer. Dit zijn vier dingen die ik wilde concentreren in dit artikel, te veel van alles kan krijgen echt saai! Meer voor later.

Hard Drive de twee magische woorden, hebben een deel van ons leven sinds een lange tijd, het is de onbezongen held, die achter staat en doet veel werk. Ok genoeg van de bloemrijke taal, laten we aan de slag. Hier zijn enkele tips netjes en oplossingen met betrekking tot harde schijven die ik in de loop van de jaren dat ik denk dat zou handig zij

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.