*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> science >> computers

Tweaks te bespoedigen Internet Streaming Video

The geboorte van "Guerilla Video" sites, zoals Peekvid.com, Alluc.org en Youtube.com hebben gebruikers krijgen direct toegang tot een overvloed aan vrije media bestanden. Hoewel streaming video technologie biedt direct toegang tot video-bestanden, nul laadtijd is niet altijd mogelijk. Er zijn vele factoren die toe te schrijven aan het vermogen van uw computer om video's direct te starten. Andere factoren, zoals schokkerig pc afspelen van video en trage video streaming ook belemmeren uw kijkervaring. Er zijn gemakkelijke oplossingen voor deze problemen.

Soms is het kiezen van een andere site naar de bron van de video streaming of een lagere kwaliteit versie van de video kan toekennen u direct spelen. Deze alternatieven zijn niet altijd beschikbaar. Er zijn echter een aantal tweaks die u helpen de snelheid van uw streaming video opstarttijden, elimineren schokkerig pc-video af te spelen en te stoppen langzaam streaming video.Before we beginnen met de tweaks te versnellen trage streaming video, laat krijgen een basiskennis van streaming video technologie om schokkerig video te stoppen.

Streaming video is een vooraf opgenomen video-bestanden die kunnen worden verspreid als onderdeel van een live-uitzending "feed." Het videosignaal wordt omgezet in een gecomprimeerd digitaal signaal uitgezonden vanuit een webserver. Deze server kan hetzelfde bestand op meerdere gebruikers worden multicast tegelijk. Wanneer u klikt op de op de video wordt gedeeltelijk geladen voordat je het kunt openen. Dit staat bekend als "buffering". Dit helpt u bij het laden en afspelen van de video onmiddellijk.

Laten we nu een kijkje nemen over hoe om te bezuinigen op buffering tijd stoppen langzaam streaming video en te elimineren schokkerig pc afspelen van video .Common Streaming Video ProblemsProblem # 1: Choppy PC Video afspelen - Choppy video is meestal een pc-prestaties gerelateerde kwestie. Hier zijn een paar dingen die je kunt proberen om schokkerig afspelen te stoppen en het verbeteren van de computer performance.Solution A. Uitschakelen Hardware AccelerationAll media toepassingen vereisen verschillende aspecten van de hardware van uw computer.

Afhankelijk van de taak, kan de behoeften veranderen. Het uitschakelen van hardware acceleratie kan de aanvraag aan de eisen van zichzelf en niet gedwongen worden om één universele instelling te gebruiken. Hardwareversnelling is bekend geweest om schokkerig pc afspelen applicatie crashes en trage streaming video problems.You kan het onders

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.