*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> science >> computers

Hoe Business Owners Build Good Lijsten?

Most succesvolle online ondernemers inzicht in de kracht van de lijst gebouw. Met een responsieve lijst van een bedrijf kan het testen van producten, de omzet te verhogen en het creëren van een bijna passieve inkomstenstroom. Dus hoe online ondernemers bouwen goede lijsten? Zie de zeven tips hieronder.

(1) Met andere volkeren ResourcesIf je het budget voor, kopen advertentieruimte in een populaire nieuwsbrief of op een website of blog in een gerelateerd veld. Zoeken naar websites of blogs in uw niche en controleren om te zien of ze hebben een operationele nieuwsbrief.

Als ze accepteren reclame moet je een link met het label "Advertentie" of "Sponsor" op de site of in de nieuwsbrief zelf te vinden.

(2) Met BlogsBlogger en voeg nieuwe content ten minste 3-5 keer per week. Een link terug naar uw landing of squeeze pagina. Voor meer informatie ga naar www.autoresponder-money.com .Blogs zijn ingesteld op "ping" een zoekmachines en directories zoals Google, Yahoo en Technorati elke keer dat je nieuwe content toe te voegen. Dit kan brengen in een gestage stroom van nieuwe abonnees.

(3) Gebruik Co-InschrijvingVerbinding voor een co-registratie service aan de grootte van uw lijst snel te verhogen. Wanneer iemand zich aanmeldt voor een nieuwsbrief of product demo op een andere website, zal een aparte link of pagina verschijnen met de vraag of ze willen worden toegevoegd aan uw e-maillijst. Een heleboel mensen klik ja. Deze methode kan een betaalbare honderden mensen de dag toe te voegen aan je lijst.

(4) Gebruik Classified AdsUse online advertenties diensten zoals Craig lijst, gebruik gratis of Oodle om opvallende advertenties die geïnteresseerde prospects terug naar uw website en e-mail landing page zal lokken plaatsen.

(5) Artikelen en artikel DirectoriesPeople liefde te leggen aan lees nuttige en interessante how-to artikelen. Schrijf artikelen elke dag en legt deze voor aan artikel directories zoals E-zine artikelen of Ga artikelen, enz. Voor meer informatie ga naar www.list-management-secrets.com .

Make ervoor dat je je beste en meest gepolijste artikelen in te dienen, omdat je wilt dat mensen Klik op je rug link in de resource vak.

(6) Druk ReleasesIf u een nieuw product te lanceren of een totaal algehele om een ​​dienst of gewoon hebben gemaakt verbetering, moet u schrijven van een persbericht. Detail wat je hebt gedaan in een professionele "journalistieke" stijl en vervolgens voorleggen aan een publiciteitscampagne dienst zoals PR web. Onder meer in de "over

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.