*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> sport >> martial arts

Accounting En Accountancy

Oftentimes als ik iemand ontmoet voor de tweede of derde keer, zeggen ze, Arent u in de boekhouding? Terwijl ik in de boekhouding, dat is de methodiek en het meten aspect van mijn werk, het beroep als geheel beter bestempeld als accountancy.Accountancy is het beroep en de boekhouding is de wijze waarop accountants maatregel, volgen en rapporteren van financiële informatie, zodat toewijzing van middelen beslissingen kunnen worden genomen door, nou, wie de beslissers are.

For een kleine ondernemers persoonlijke financiën, als een voorbeeld, kan ik dan het meten van de financiën van een paar mensen (de familie), en rapporteren van de nodige informatie om de kleine ondernemer. In deze situatie is de beslisser is de kleine ondernemer en zijn beslissingen te betrekken beslissen hoeveel geld hij heeft in de richting van een familie te zetten necessities.Generally spreken, zijn er twee belangrijke soorten van de boekhouding. Er is financiële boekhouding en er is auditing.

Financiële boekhouding omvat typisch verwerking van financiële informatie over een bedrijfsvoering waar informatie wordt opgeslagen, georganiseerd, samengevat, geïnterpreteerd en ten slotte communicated.Auditing, aan de andere kant, is er proces dat een onafhankelijke auditor onderzoekt de boekhouding en de jaarrekening, zodat hij of Ze kunnen een professionele mening over de financiële administratie te uiten en vragen over projections.At het hart van accountancy ligt de noodzaak om de balans van de dag tot dag staat van diverse sales en kosten beantwoorden.

In de moderne wereld als veel contracten gedeeltelijk wordt voldaan op verschillende tijden, de boekhouding is de enige manier om te weten waar u en uw bedrijf staan ​​in het grotere schema van things.If u uw eigen kleine bedrijf te runnen, kunt u in staat om prima te doen met enkele boekhoudsoftware. Neem een ​​kijkje voor sommige flowchart sjablonen. Deze kunnen maandelijkse financiële registratie en melding te maken, durf ik het zeggen, leuk. Gewoon invoeren in de verschillende soorten inkomsten en uitgaven, dan iedere onderafdeling werkt de juiste velden.

Voordat je het weet youve kreeg het bewijs dat alle rekeningen zijn toegewezen voor en youve kreeg uw bodem line.If u kunt uw bedrijf financiën te beheren op uw eigen, dan, met alle middelen, de stok met het systeem dat u weet dat het werkt voor u . Maar als je begint lopen in complicaties die het moeilijk maken voor u om te zien waar de verschillen vandaan komen, kan het tijd om de dien

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.