*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> sport >> martial arts

Credit Orgy Finale: Grim Reaper Comes Calling | Eerste Magnus154

Credit Orgy Finale: Grim Reaper Comes Calling | Eerste MagnusTruth of Fictie? Dit was nog een andere geldschieter die zich toonde op de Credit Orgy nodigen zo slecht ging? Onlangs geplaatst artikelen en blog opmerkingen over First Magnus Financial Corporation, relais de benarde toestand van een andere geldschieter gegaan badcloses haar deuren, bijna al haar 6.000 medewerkers uit een baan, en First Magnus ambtenaren zeggen dat een faillissementsaanvraag wordt possible.

What is het meest interessante over Dit geldschieter is dat het bedrijf besloten om de vingers bij alle partijen, behalve themselvesand verpest het leven van velen door dit te doen wijzen. Deze auteur heeft vele telefoontjes en e-mails van voormalige werknemers First Magnus dat detail interne underwriting tactieken die het haar op de achterkant van je nek zou maken rise.There zijn ook feitelijke voorbeelden van agressieve overnemen, zoals het blootstellen van een risico van $ 640.

517 aan de Federal Housing ontvangen administraties ziekenfonds (Zie: Inspecteur-generaal Arizona Audit verslag nr 2006-LA-1018). Extra rechtszaken en boetes met First Magnus kan worden bekeken op https://www.TalkingPanther.com website.First Magnus in een specifiek geval leende bijna $ 1,8 miljoen dollar tot slechts één persoon in minder dan 30 dagen, zodat hij 6 woningen in kon kopen Las Vegas. Op informatie en overtuiging, deze koper een aangegeven inkomen lening, die op de kredietmarkt orgie dagen van 2003-2006, betekende dat als je een pols had, kunt u een lening te krijgen voorgelegd.

Stelt u zich eens in staat om $ 1,8 miljoen te krijgen van startkapitaal tot een echt bedrijf dat goed zou doen voor de economie, mensen in dienst en een product te beginnen! Deze auteur, is Maria Gudelis werd genoemd in een lasterlijke rechtszaak ingediend door First Magnus dat ernstige veroorzaakt schade aan de reputatie en het bedrijfsleven. De rechtszaak is gevuld met pure wreedheid en straalt heksenjacht allemaal voorbij. Meer dan honderd pagina's van beweringen en interpretaties die uw tenen krullen.

Men zal vragen, als onze advocaat wist, hoe komen ze met een dergelijke fictie? Zelfs een Hollywood scenarioschrijver konden geen betere job.It hebben gedaan geïnteresseerd is om op te merken dat de week zijn we het indienen van een $ 50 miljoen teller pak, dat First Magnus zal waarschijnlijk bestand bankruptcy.About de AuthorMaria Gudelis is een vastgoedbelegger en beste -VERKOOP auteur van "117 Insider Secrets of een Real Estate

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.