*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> tech >> web development

Hoe te om een ​​Web Host Kies - Veel gestelde Questions

In dit artikel youll worden voorzien van nuttige informatie over hoe u een webhost te kiezen. Er zijn verschillende dingen te zoeken bij het kiezen van een betrouwbare webhost. Hieronder vindt u worden voorzien van de meest gestelde vragen en de antwoorden op veelgestelde questions.Q. Hoe betrouwbaar is de dienst van een webhost? De meeste enquêtes blijkt dat de betrouwbaarheid is een e-bedrijven belangrijkste zorg. Je moet kijken voor minstens een 95 procent uptime garantie, om ervoor te zorgen dat de dienst is inderdaad reliable.Q.

Wat voor soort prestaties kan ik verwachten? Een goede hosting bedrijf heeft één of meer T3-lijnen die altijd worden aangesloten op het internet, niet door iemand anders Network Operations Center. De servers moeten snel zijn, idealiter Pentium Pro of Linux. Je moet ook laat uw gastheer weten als je van plan bent om bandbreedte moordenaars zoals streaming audio of video.Q gebruiken. Hoe goed is telefonische ondersteuning? Als het gaat om telefonische ondersteuning, moet je kijken naar 24/7 telefonische ondersteuning dat is altijd beschikbaar met een live-operator.

Zodra je uit hebt gevonden, moet u altijd controleren. Bel of mail de technische ondersteuning lijn op 10:00 op zondagavond dan verwachten dat het answered.Q zijn. Hoeveel zal het me kosten? Het instapmodel hosting service met een enkele domeinnaam, moet 20 30 MB (Mega Bytes) van de harde schijf, e-mail diensten, en tot 1 GB (Giga Bytes) van de maandelijkse bandbreedte kost je geen meer dan 50 dollars.Q. Hoe wordt de veiligheid behandeld? Moet de wachtwoorden voor uw website of domein worden verplicht om de host te controleren, alsmede het beheer van de website.

Elk bestand op uw server moet ook een back-up op een dagelijkse basis. Je moet altijd op zoek naar een host die u veilige transacties biedt als well.Q. Hoeveel bandbreedte heb ik nodig voor de gegevensoverdracht? Ruwweg schatten, 2 GB aan bandbreedte zou perfect zijn voor een zeer kleine persoonlijke site. Als je gaat om het runnen van een middelgrote plaats met tekst en afbeeldingen, maar geen grote bestanden, zou 5 GB ideaal zijn. Grotere sites anderzijds vereisen 30 GB bandbreedte.

Goede hosting Companys ontvangt u een e-mail als youre over van de bandbreedte uit te voeren, zodat u weet dat uw site offline kunt gaan als je het quotum overschrijden. Op deze manier kunt u uw plan te upgraden als je kiest om te doen so.Q. Hoe zit het met een bedieningspaneel? Bijna alle hosting pakketten komen met een soort v

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.