*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> tech >> web development

Mobile Application Development

With de steeds groeiende populariteit van mobiele telefoons, PDA's en smartphones, heeft de mobiele applicatie-ontwikkeling zijn gouden leeftijd aangegeven. Met deze boom in de technologie, een nieuwe reikwijdte van Java ontstond - Java 2 Platform, Micro Edition, of J2ME. J2ME biedt een volle, elastische omgeving voor toepassingen die op consumenten apparaten, zoals internet-ready smart phones en PDA's. J2ME levert de kracht en voordelen van de Java-technologie om de consument en embedded apparaten.

J2ME omvat grote netwerk ondersteuning, een steeds groter volgeling van programmeurs, en geïntegreerde toepassingen die zo gebruiksvriendelijk als vele desktop applicaties. J2ME-gebaseerde applicaties in staat zijn om rekening te houden met de specifieke kenmerken van de middelen die zij bewonen, waardoor ze in staat om gebruik te maken van elk apparaat om zijn volledige potentieel. In sommering, J2ME is de standaard voor mobiele applicatie-ontwikkeling vandaag - met een aanhang van software leveranciers, consumenten, programmeurs en marketeers.

Hoewel programmeurs zijn niet zo gebruikelijk als ze zijn voor desktop-applicaties, veel bedrijven bieden een grote J2ME applicatie-ontwikkeling pakketten. Full-service bedrijven als Red Fly Studio, Ierland, bieden J2ME diensten tegen concurrerende tarieven. In combinatie met een krachtige besturingssysteem, kan J2ME echt beginnen om zijn volledige potentieel te bereiken. Symbian is een power-speler in de mobiele besturingssysteem spel voor bepaalde tijd. Symbian is een software licentie bedrijf.

Opgericht als een particuliere onderneming in juni 1998, heeft Symbian is rond de mobiele applicatie-ontwikkeling spel voor bepaalde tijd. Symbian heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, maar heeft meer dan 1.000 mensen in haar wereldwijde kantoren. Tijdens het begin van 2005 werden 14,5 miljoen telefoons geproduceerd met Symbian besturingssystemen, waardoor de wereldwijde tally tot 39 miljoen Symbian-gebaseerde telefoons. Symbian verwijst naar zichzelf als "het mobiele besturingssysteem," en het is moeilijk om te betogen met getallen zoals those.

To concluderen, mobiele applicatie-ontwikkeling is gericht op twee dingen - een programmeertaal, en een omgeving voor haar om zich te manifesteren in Sun's Java straathoekwerk. , J2ME, is een front-runner in de mobiele applicatie spel. Symbian is de definitieve besturingssysteem (milieu) voor mobiele toepassingen. Wanneer u op zoek bent naar mobiele applicatie-ontwikkeling

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.