*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> tech >> web development

Belangrijke overwegingen voordat u een Web Hosting Provider

The eerste ding voor het kiezen van een web hosting provider is dat u volledig op de hoogte van uw hosting eisen moet zijn. Als je een beginner willen een persoonlijke website te hosten, dan is uw enige zorg is dat je een fatsoenlijke hoeveelheid schijfruimte voor uw website met een host die is net zo goedkoop als $ 5 per maand. Echter, als je een ontwikkelaar, een online ondernemer of een online bedrijf op zoek naar e-commerce mogelijkheden of geavanceerde scripting technologieën, dan kunt u uw eisen in de volgende volgorde te bepalen.

(1) Of u nu shared hosting of dedicated hosting: Dit hangt voornamelijk af van twee belangrijke eisen, het verkeer uw website wordt verwacht te ontvangen en de mate van administratieve privileges die u nodig hebt. Als u verwacht dat uw website om grote hoeveelheden van het verkeer te ontvangen, dan moet u naar een dedicated server die zeker heeft een veel grotere bandbreedte bieden hebben.

Ook moet je Dedicated server hosting selecteren als uw website vereist aangepaste opties, beveiligde informatie of complexe toepassingen dwz e-commerce, dynamische content, database-en multimedia-applicaties

(2) Of u nu Linux hosting of Windows hosting. Als je gaat naar de server technologieën zoals ASP, JSP, enz te gebruiken of van plan om Microsoft-toepassingen, zoals Microsoft Access of Microsoft SQL-database op uw server, dan moet je een Windows hosting provider.

Hoewel ASP kan worden uitgevoerd op het Linux-platform met behulp van enkele commerciële toepassingen, zijn er de veiligheid en betrouwbaarheid problemen met betrekking tot het. Echter, als u wilt ColdFusion gebruiken, kan het draaien op zowel Linux als Windows-platforms

(3) Wat zijn uw ruimte en bandbreedte eisen. Veel web hosting providers bieden tegenwoordig royale hoeveelheden schijfruimte van 1 GB tot 3 GB. Echter, als uw website fungeert voornamelijk als een download bron, dan is uw schijfruimte eisen kunnen 5 tot 10 keer groter is dan dit.

De tweede overweging is hoeveel verkeer uw website verwacht wordt te ontvangen die zal u laten schatting van uw bandbreedte-eisen

(4) Hoeveel Geparkeerde domeinen en subdomeinen heb je nodig:. Geparkeerde domeinen zijn zeer voordelig en kan significante toename van de hoeveelheid verkeer naar jouw website. Evenzo kan subdomeinen helpen met uw zoekmachine rankings door te wijzen op specifieke directories van uw website. Geparkeerde domeinen en subdomeinen soms komen gratis bij bepaalde web hosting pakketten.

Maar als je meer nodig he

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.