*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> travel >> destinations

Krijg een gezondere Tan Met Tanning Beds

Most mensen, vooral blanken die gevoelig zijn aan het hebben saai en pasteuze kijken teint, jaloers op degenen die het hele jaar door kleurtje. Dit is de reden waarom veel blanken in de Verenigde Staten zou willen handelen in hun verwassen look voor iets beters, als een gouden kleurtje. Helaas hebben veel mensen allerlei huidziekten of onvolkomenheden overgenomen van koesteren onder de zon te lang (zoals sproeten), een ongelijkmatige teint, donkere vlekken en zelfs huidkanker. 1.

De gevaren van de traditionele TanningA veel mensen niet beseffen, maar looien met de hulp van de schadelijke ultraviolette stralen van de zon is echt niet gezond. Zelfs als u van toepassing zijn en opnieuw zonnebrandcrème, zelfs suncreen met een UV-bescherming score van 50 of 75, bent u niet geven je genoeg bescherming. Het kan u beschermen tegen steeds fysiek verbrand door de zon, maar de schadelijke ultraviolette straling en straling van de zon nog steeds dwars door.

Dit is de reden waarom er een plotselinge belangstelling voor zonnestudio's, alsmede andere zonloze tanning technieken is geweest. Van zonnebanken om zelf leerlooiers, zijn er een groot aantal looien producten en diensten die u kunt kijken. Nu is het gewoon de taak van het vinden van de juiste degene die uw planning en budget past. 2. Wat Tanning MachinesThere zijn twee soorten tanning machines. De eerste is waar je op een zonnebank is dat een capsule liggen. In de capsule, zal de zonnebank cliënt te gaan liggen op een vel van plexiglas.

Bright UVA en /of UVB-lampen zal de klant gelijkmatig bruinen zonder de noodzaak om te verplaatsen of te spiegelen. De tweede soort van looien machine is niet een bed, maar meer van een looien cabine. Deze looien cabine wordt vaak aangeduid als een stand-up-systeem. Het idee van deze afkomstig van de zonnebank. De zonnestudio cliënt nodig heeft om stap binnen de verticale kamer waar een ultraviolet spectrum van de stralen van de effecten van de zon na te bootsen om de kleur van je huid.

- UVB-lampen zenden ultraviolette rays- bereiken van een zonloze tan- UVA-stralen worden gezien om een ​​stuk minder schadelijkheid UVA-stralen dringen de huid diepere lagen, zonder schade aan de top layers3. Wat te NoteHeavy en langdurige blootstelling aan UVB-straling van zonnebanken kan verschillende negatieve effecten op de huid, zoals brandwonden, kanker veroorzaken en het kan zelfs schade aan een immuunsysteem veroorzaken.

Nog, veel mensen ervoor kiezen om zonnebanken gebruiken omdat ze bewij

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.