*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> family >> family health safety

EFT werkt voor een reeks van Applications

It is geen understatement helemaal als iemand zegt dat het enige ding dat de toepassing van EFT kan beperken is die verbeelding. EFT als een baanbrekende methode van genezing of behandeling heeft een enorm scala aan applications.Practitioners van EFT wereldwijd, waaronder psychologen, psychoanalytici, psychotherapeuten, en andere deskundigen over emotionele en psychische stoornissen of problemen zijn met behulp van EFT op tal van andere persoonlijke zaken als fysieke aandoeningen met een mentale en emotionele elements.

EFT deskundigen waarschuwen echter dat men altijd moet gezond verstand gebruiken bij het gebruik van EFT om mensen te behandelen. Er zijn eigen technieken voor de behandeling, maar deze moet u worden gegeven door een professionele licentie. Je kunt niet zomaar downloaden van een software-applicatie, een video of een boek lezen en dan kunt u aanspraak maken op een EFT practitioner zijn. EFT werkt niet zo. Er zijn wetten die slechts een persoon te voorkomen dat de behandeling van patiënten of mensen met disorders.

EFT werkt voor zowat elke aandoening, ziekte, moeilijkheden of, conditie, maar het werkt niet voor zowat iedereen wel. EFT respecteert het feit dat ieder mens uniek is en dat ieder mens bestaat uit een complex systeem van mentale, emotionele, fysiologische, geestelijke, sociale en lichamelijke functies. Voorts mogen, wordt elk individu beïnvloed door externe krachten of factoren, zoals zijn of haar familie, vrienden, werk, milieu en maatschappij.

Aldus EFT of andere methoden die kwestie kan van invloed zijn op niet alleen de betrokkene, maar kan rimpels veroorzaken zijn of haar huis en werkomgeving of systemen. Er moet een evenwicht tussen al deze functionaliteiten en factors.In algemeen echter zijn, EFT werkt voor mensen uit alle lagen van het leven en van alle leeftijden, tieners aan volwassenen of zelfs kinderen.

EFT heeft reeds geholpen talloze mensen met brede verband gebracht met emoties als angst, stress, depressie, woede, frustratie, een milde angst, diepgewortelde fobieën, trauma's, persoonlijkheidsstoornissen, verdriet, schuld, desillusie, haat, onder others.EFT voorwaarden voor kinderen is in feite beschouwd als een groot ouderschap steun. Hoewel de toepassing ervan heeft meer grondige kennis, de resultaten zijn de moeite waard als de meeste ouders zijn het erover eens. EFT deskundigen noemen ook dat het gebruik van de technieken die op kinderen zijn veel gemakkelijker in feite.

Kinderen, die lichter emotionele lasten of ba

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.