*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> family >> family health safety

Natuurlijke eetlustremmers Zijn ze veilig?

Many kruiden eetlustremmers hebben een lange geschiedenis van het gebruik en van de beweerde voordelen voor de gezondheid. Een kruid of botanisch, een plant of deel van een plant die wordt gebruikt voor de geur, smaak en /of therapeutische eigenschappen. Hoewel ze zo heten natuurlijke, plantaardige producten zijn niet noodzakelijkerwijs veilig of zonder schadelijke effecten. Zij komen uit planten, maar veel planten worden beschouwd als schadelijk en poisonous.

Unlike recept eetlustremmers, de meeste plantaardige producten zijn niet getest op hun veiligheid te certificeren voor hun marketing. De doeltreffendheid is echter opgezet met eeuwen gebruikt. Werkzame bestanddelen in veel kruidengeneesmiddelen en supplementen zijn nog onbekend of zonder duidelijke kennis hoe ze work.Some kruiden-supplementen zijn gevonden verontreinigd met metalen, ongelabelde medicijnen, micro-organismen of andere stoffen. Hier is waar je gezond verstand komen in gebruik orde kruidensupplementen alleen van gerenommeerde en gevestigde fabrikanten.

Zij maken gebruik van geavanceerde methoden voor de extractie van de werkzame bestanddelen samen met laboratoriumtests voor zuiverheid en effectiviteit van hun producten. Dit verzekert u de kwaliteit van de product.Since meeste plantaardige producten niet klinisch getest, kunnen ze leiden tot bepaalde gezondheidsproblemen.

Het is misschien niet verstandig zijn om plantaardige producten te nemen als u een van deze medische problemen /voorwaarden: Hoge bloeddruk problemen van de schildklier ziekte van Parkinson Bloedstolselproblemen Diabetes ziekte Hart Epilepsie Depressie of psychiatrische problemen Leverproblemen Vergrote prostaat klier Glaucoom Geschiedenis van een beroerte of orgaan transplantWomen die zwanger zijn of borstvoeding geven moet vooral voorzichtig over het gebruik van plantaardige producten, evenals met mensen die op het punt om een ​​operatie te hebben.

Controleer altijd met uw zorgverzekeraar provider.It is eveneens belangrijk om te overleggen met uw arts voordat u kruidenproducten als u het even welke medicijnen (hetzij recept of over de toonbank). Sommige kruiden-producten staan ​​bekend om te interageren met medicijnen op een manier die risico's voor uw health.The gezondheidsrisico's in verband met natuurlijke eetlustremmers zijn omdat de meeste van hen bevatten stimulerende als een actief bestanddeel kan vormen.

Ephedra is zeer populaire kruidensupplement totdat het werd verboden door de FDA, vanwege de mogelijk ernsti

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.