*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> family >> family health safety

Beste dieet Pills

The dieetpil arena is een verwarrende plaats. Zo veel pillen, zoveel claims. Wat waar is, en wat zijn de beste dieet pillen voor uw gewichtsverlies behoeften? Ik vroeg me deze vragen, en ik deed wat onderzoek. Dit zijn de resultaten van mijn gewichtsverlies pil en aanvullen research.Each van de bedrijven die produceren gewichtsverlies producten maakt beweringen over de effectiviteit ervan. Laat zien waar de grote dieetpillen fall.The meest recente en best verkopende gewichtsverlies dieetpil nu is gebaseerd op het ingrediënt Hoodia.

Er zijn letterlijk tientallen bedrijven die een gewichtsverlies pil met dit belangrijkste ingrediënt vervaardigen. Dus wat is het? Hoodia is afkomstig van een succulente plant uit het zuidwesten van Afrika genoemd Hoodia. Deze gewichtsverlies pillen zijn kruiden-supplementen. Ze zijn niet gereguleerd door de FDA, en ze hebben geen stimulerende middelen. Zij beweren dat de eetlust te onderdrukken, wat leidt tot een dramatische daling van het calorieverbruik, wat leidt tot loss.

The andere grote fabrikanten van de huidige gewichtsverlies dieet pil producten gewicht vallen onder de categorie van stimulerende middelen. Deze hebben een verschillende mate van bijwerkingen, toegeschreven aan elke vorm van stimulerende middelen. Cafeïne en ephedra zijn de twee meest voorkomende ingrediënten. Deze medicijnen beweren te bemoeien met de hersenfunctie in verschillende ways.Leptoprin en Leptopril zijn hetzelfde product. Leptoprin is de merknaam, terwijl Leptopril is de minder dure generieke vorm.

Beide pillen zijn stimulerende middelen die beweren te helpen bij het overwinnen van de genetische aanleg voor obesitas. Er is een belangrijke inhoud van cafeïne, en terwijl het bedrijf dat deze medicijnen produceert niet de lijst van ingrediënten te publiceren, ze erkennen dat ze zijn sterk stimulerende middelen. De nadelen van deze geneesmiddelen omvatten angst omdat ze geen vet te verbranden, gezonde spier kan worden beschadigd in het gewichtsverlies proces. Het bedrijf raadt elke training of dieet programma te begeleiden deze products.

Phentermine is een ander stimulerend middel gebruikt om gewicht te verliezen. Dit geneesmiddel is goedgekeurd voor gewichtsverlies door de FDA. Het gebruikt een stimulerend soortgelijke amfetaminen de hypothalamus veroorzaken eetlust. Het wordt gewoonlijk voorgeschreven voor patiënten wier gezondheid in gevaar vanwege hun overgewicht, en wordt gewoonlijk voorgeschreven voor kortstondig gebruik 12 weken of minder. D

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.