*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> family >> family health safety

3 Verschrikkelijk Diet fouten te worden vermeden door alle Means

Even al hebben we veel informatie over gewichtsverlies, het dieet fouten nog steeds de overhand en wordt nog steeds herhaald op verschillende gelegenheden. We zijn niet alleen de bespreking van die kleine misstappen die af en toe gebeuren, waar we uiteindelijk het eten van een stuk chocolade taart toen we eigenlijk niet van plan om, maar we praten van die grote slechte fouten die we maken dat verhindert ons het verliezen van gewicht. Om blijvend gewichtsverlies te bereiken, moeten we deze grote fouten te begrijpen en het ontwikkelen van een houding die u ons helpen succeed.1.

De Attitude Alle of NothingDieters die liever het alles of niets weg te gaan, heeft de neiging vaak om ingewikkelde diëten die onmogelijk om verder te gaan lijken te kiezen. Voordat springen in iets als dit, ze zijn in een zoektocht naar iets dat niet is opgenomen in het dieet plan te vinden en dump deze levensmiddelen in de bak. Zij zijn van plan te zijn een perfecte lijners en zij zullen volbrengen van hun missie kan alleen voor een dag, gedurende vier dagen, zeven dagen of voor een paar weken. Vervolgens slaat iets en ze onvermijdelijk niet bij te houden met het dieet plan.

Het hele proces van het dieet wordt dan meteen verpest. Gaan ze dan naar de winkel om die voeders weer eens te meer dat ze in de bak vorige week had gedumpt en niet aan hun gewichtsverlies plannen voldoen. Integendeel, ze meer en meer vet op geen time.If krijgen je bent een van hen, je serieus moet jezelf de vraag, en de vragen zijn echte zware degenen.

Heeft u eigenlijk van plan om undyingly gewicht te verliezen, of u wilt een paar pondjes kwijt alleen om ze terug nogmaals te krijgen? De weg vooruit is gewoon om enkele kleine veranderingen in levensstijl en bepaalde wijzigingen in uw dieet te maken, en je in staat om gewicht te verliezen steadily.2 zal zijn. De boeten AttitudeAnother ernstige vergissing is om uw dieet te zien als een offer. U geeft al het voedsel dat je graag eten om gewichtsverlies te bereiken.

Je zou een uitstekend dieet plan te hebben en je zou zelfs kunnen slagen in het verliezen van gerichte gewicht, maar wat er werkelijk gebeurt wanneer u uw doel te bereiken? Je hebt jezelf niet opgeleid om slecht voedsel hebben in de juiste matigheid en als zodanig, als je begint, bent u gebonden aan weg te gaan buiten je controle. Het is altijd beter om een ​​beetje van alles in uw maaltijd en je moet ook leren hoe om te genieten van eten in kleinere hoeveelheden; dat bestaat uit chocolade als well.3.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.