*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> money >> marketing advertising

Dancing And The Music Of Yesteryear

When ik jong was wilde ik een danseres te worden. Ik werd in danslessen te zetten, en ik haatte het. Het was niet wat ik dacht dat het zou zijn. Ik wilde dansen om plezier te hebben, maar niet in de buurt te primp in schraal outfits. Zoals ik opgroeide zou ze dansfeesten waar vooral jonge kinderen van het echtpaar danswedstrijden zou voeren. Deze wedstrijden zou duren tot de laatste zou worden overgelaten standing.These dansen zou echt de kinderen te gaan en voor een tijdje, kunnen deze kinderen echt rocken. Maar na een tijdje deze dans rage ging uit als rook.

De enige keer dat de kinderen nu samen is op hun school dansen en dan als je ging, zou je zien dat de meeste van deze jonge kinderen zou niet eens op de dansvloer. De meeste van deze kinderen niet eens weten hoe te dansen. Ze weten niet eens de eerste stappen of zelfs een idee dat dansen leuk kan zijn. Ze wisten niet dat als de muziek is goed en dus is de sfeer, kun je echt beginnen te genieten en degene die je bent with.Do Herinnert u zich de film Dirty Dancing? Die dansen en de muziek zelf kon iedereen hart om te beginnen te pompen een beetje sneller en maken de mensen willen dansen.

Om de vreugde van het gevoel alsof je jong was weer en de wereld aan je voeten. Toen wij jong waren en op school zouden ze proberen om ons te leren danspasjes. Natuurlijk was het meisjes dansen met meisjes, dus het was niet leuk. Deze leer in de gymles niet te lang duren, maar sommigen van ons hebben leren een aantal van de steps.After mijn kinderen werden geboren en als het was een regenachtige dag, waar niemand buiten kon gaan, zou ik crank up onze stereo en spelen de oude nummers die ik luisterde naar voordat ze geboren waren.

Ik zou willen dat ze staan ​​op mijn voeten zoals mijn vader zou doen met mij, en we zouden dansen rond de woonkamer voor uren. We zouden dit ten minste twee keer per maand en toen mijn nichtjes kwam om te verblijven voor een tijdje, zou ik dit doen met hen. Ik heb geprobeerd om de kinderen echt te luisteren naar de muziek en laten hun lichaam te bewegen met de geluiden, zo niet de woorden. Als je echt zou gaan zitten en te luisteren naar het geluid van de muziek en niet de klanken of woorden van de liedjes, kan de muziek je ziel verheugen maken.

Dit is de reden waarom de muziek van gisteren is zo populair vandaag.


Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.