*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> money >> marketing advertising

Het verplaatsen van de Punk Rock World

Few rockbands kan het muzikale genre van punk rock, alsmede de Misfits te definiëren. Samen met de populaire acts als de Sex Pistols, deze band geholpen om punkrock te definiëren, evenals creëren van een uitloper van zijn eigen, aangeduid als horror punk. Deze band heeft een aantal veranderingen had haar leden, maar is altijd hield de punk rock spirit alive.When de band voor het eerst opgericht in 1978, Glenn Danzig was de frontman van de band. Hij schreef een aantal nummers, speelde de elektrische piano en was zangeres voor de band.

De andere leden op dit punt waren Jimmy Battle, Manny Martinez en Diane DiPiazza. Jimmy en Diane alleen bleef bij de band ongeveer een maand voordat ze werden vervangen door Jerry Caiafa. Toen de band werd gezet met haar leden, gingen ze naar de studio en begon met het opnemen. The Misfits 'zeer eerste single heette "Hoest Cool." Ze brachten het nummer zelf via hun eigen platenlabel, Blank Records. Hoewel ze speelde een paar shows en niet direct een grote schare fans, de band verder te spelen en werkte aan zijn eigen specifieke geluid.

In oktober begonnen ze te worden beïnvloed door andere punk rockers, zoals de Ramones, en bracht in een nieuwe gitarist, Franche Coma. Het was rond deze tijd dat ze betrapt een pauze en had de kans om een ​​full-length album op te nemen. Ze namen 17 nummers, waaronder "Tieners van Mars" en "Return of the Fly." Tegen het einde van 1977, The Misfits begonnen naar een schare fans te verzamelen, en Manny Martinez werd vervangen door Jim Cantania.

Er waren geen labels die direct geïnteresseerd zijn in The Misfits 'eerste album waren, zodat de band nam vier van zijn liedjes en bracht hen als een EP onder hun eigen label. De band begon tournee ter ondersteuning van hun EP en begon op een griezelige verschijning aan te nemen. Twee van de leden van de band waren niet blij met de richting die de band nam. Franche Coma en Jim Cantania verliet de band en werden snel vervangen door Joey Beeld en Bobby Steele.

De band begon touren samen in het komende jaar, en Jerry Caiafa begon zijn handtekening kapsel bekend door vele punk rockers als de "duivel slot." De band fanbase groeide, als hun populariteit was. Ze werden het perfectioneren van hun horror punk stijl langs, en ze besloten om een ​​fanclub genaamd start "De Fiend Club." De band leed aan een slechte ervaring op Engeland muzikale reis die leidde tot het verlies van Joey Afbeelding als bandlid, hoewel ze nog een EP uitgebracht kort na hun terugkeer.

Ze n

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.