*   >> Lezen Onderwijs artikelen >> money >> real estate

TARP geld en creditcard Schuld: De $ 700 miljard Olifant In De Room

If je een bank, dingen opzoeken! De $ 700 miljard van het Troubled Asset Relief Program (TARP) is grotendeels gegaan naar globalisering van de financiële instellingen met wat hulp om de worstelende auto-industrie ook. Dus als uw naam Bank of America, Citigroup of GM dan gefeliciteerd in orde zijn. In feite, meer dan $ 25000000000 zijn gretig afgelost door die instellingen die de aanleg van voorraden fondsen en wil niet aan een regering toezicht op hun business.

Ga banken! Butif je een huiseigenaar of een potentiële huiseigenaar, een gemiddelde Amerikaan, of een klein bedrijf dan is het nieuws is niet zo groot. Van waar ik zitten vaak achter de balie van een onroerend goed radioshow en podcast, het ziet er vrij ontmoedigend. De onroerend goed systeem begint om huizen te gaan, maar de kredietverlening eisen zijn strenger dan ooit, en zelfs hoge FICO en werkelijk gekwalificeerde kopers krijgen niet de goedkeuring. Het lijkt alsof we een systeem waarin niemand gekwalificeerd wordt geacht hebt gemaakt. Brilliant.

TARP fondsen moeten helpen die in nood, hoe behoeftig zijn de banken? Eerlijk gezegd, zijn de banken posten grote winsten. Ze zijn profiteert van overheidsgeld, en zelfs de minister van Financiën Geithner heeft verklaard dat de meeste banken hebben nu meer geld dan ze nodig hebben. Die extra infusie van bailout geld om het financiële systeem te herstellen lijkt workedfor de banken te hebben. Hoe zit het met de consument? Lening programma's verhogen, de rente lowbut krediet blijft verslechteren! Banenverlies verder als veel bedrijven schaal terug op het personeel en worden gedwongen ontslagen.

Als je een van de vele werkende Amerikanen die een baan of het leven heeft verloren in angst voor een verlies van baan, dan is het succes van de Bank of America niet veel doen om je familie te voeden of zet een dak boven hun hoofd, nietwaar? Ze nog steeds niet geven een loan.And Bank of America is slechts een treffend voorbeeld van hoe de bailout fondsen werken voor de grote banken en tegen de gemiddelde Amerikanen. Bank of America rapporteerde een $ 4200000000 winst in het eerste kwartaal van 2009, maar ze hebben $ 1,3 miljard kredietverliezen.

Niet dit punt een groot probleem dat niemand het aanpakken? Creditcard schuld is de olifant in de kamer! Er is ongeveer $ 110.000.000.000 links in de TARP-fondsen. Waar gaat het heen? Ik hoor al dat gepraat over de versterking van de financiële sector en het krijgen van krediet weer vloeiend, maar niemand is op zoek naar h

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lezen Onderwijs artikelen,https://onderwijs.nmjjxx.com All rights reserved.